-
...
Kajuškoo ... já si du udělat ještě jedno kafé ... ale nevím jestli tu budu ještě dlouhoo ... asi pudu spát dřív nevím ... -
Re: Re: Re: Zpoveď
*15* *15* -
Re: Re: Zpoveď
páni *15* -
Re: Zpoveď
1.Fotbal
2.fialova,černá
3.Band slam,Super Náhradník,příšerky
4.Ulice,Or dinace,Simpsnovi
5.Ecko red *4* -
Zpoveď
Tak Kajuško a teď si tě trochu proklepnu ...
1) Tvůj neoblíbenější sport?
2) Tvoje nejoblíbenější barva?
3) Tvůj nejoblíbenější film?
4) Tvůj nejoblíbenější seriál?
5) Tvoje nejoblíbeněšjí značka?
1) Baskebal, Hokej, Baseball
2) fialová
3) Moderní Popelka, Příšerky z Podkroví, Bandslam
4) Přátelé, McLeodovy Dcrey, Kobra 11, Čarodějky, Gilmordova děvčata
5) Ecko Red, Abbey Dawn ... *14* -
Re: Re: Re: ???
Sakriš *9* *14* -
Re: Re: ???
OK... Já už nevím na co se mám koukat do háje ... já mám jenom 50 filmů a nedokážu se rozhodnout na kterej se podívat ... *9* *9* *9* *9* -
Re: Re: Re: xDD
*15* *15* -
Re: ???
Jj v pohodě už to končí pomalu *15* -
Re: Re: xDD
Nebo tam jak vtrhnou na scénu Gabriella s Troyem a Sharpay vyběhne rozčílená z toho vystoupení a řekne jim no konečně zachraňte show, tak v těhle nepovedených scénách vyběhne a zařve no konečně pušapka je sakra co to plácám a všichni dostanou totální výtlem ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
???
Už skončil Pan Božský???
Abych věděla, jestli už pujdeme nomrálně psát nebo jestli se ještě díváš ... *15* *7* Protože mě už to skončiloo ... už nemám co zpívat *9* *15* *15* *15* -
Re: xDD
lol *15* *15* -
xDD
Ty scény na konci jsou mega bomba chcípu smíchy *15* *15* *15* *15* Jak prej ... kluci nechte toho no tak kdo jsem? tygři Kdo jsem? kde máme sakra kalhoty??? no tak zpátky dělejte *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: :'(
*15* *15* -
Re: Re: Fůůůůůůůůůůůj :-!!!
*14* -
Re: Re: :'(
Fajn ... tak budu lezba ... *15* *15* *15* -
Re: Fůůůůůůůůůůůj :-!!!
to jo *14* *14* -
Re: :'(
*9* *9* Máš mně *1* *4* -
:'(
Njn ... snad budu ... božee ... mě to štve ... to je děsný být stále singl ... *9* *9* *9* -
Fůůůůůůůůůůůj :-!!!
Ta holka zpívá tak hnsuně :-! A pak tam Ashleynka přijede ze zhora a zachrání too ... bože ten Ashleyn hlas je táák božskeej *14* *14*