-
Re: Re: Re: ??
tky ne *1* -
Re: Re: Re: OMG...
Ano..je to hra na pc.. *1* -
Re: Re: ??
Já fakt nemám páru coo?? *1* *1* -
Re: Re: OMG...
Co to má být??? Nějaká hra nebo coo??? -
Re: ??
musíme vymyslet *1* -
Re: OMG...
Přesně já taky.. *15*
Jestli dostanu GTA 4 tak jsem šťastnáá *14* -
OMG...
Twe Kajuško já mám nervy co to zejtra asi tak dostanu ... fakt jako sem v krdeli ... *15* *15* *15* -
??
Kajuško potřebujeme téma... *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
*1* *14* -
Re: Re: Re: Re: ...
Nooo... -
Re: Re: Re: ...
Ano přesně já taky ale budu online ale nebudu odepisovat.. *14* -
Re: Re: ...
Dobře ... *3* No já počítám že od 5 tu budu tak do 6 potom máme rodinnou večeři a poté se už asi nevrátím takže tu budu jen ránoa poté asi hodinku ... *9* -
Re: ...
Jsem tady..
mno my taky zítra ráno jedeme k babičce protože tam je sestřenka a pak domů a oni dojedou pro dárky a pak budu doma s mamku slavit vánoce to bych tu mohla už bejt.. *1* -
...
Kajuško, nebudeme už řešit tu Taylor :-! a Zanessku ... a neskazíme si večer ...
Zítra je překrásný a kouzelný Štědrý Večer ... a my se na něj musíme skvěle naladit a skvěle vyspinkat ... protože ... zítra to bude dokonalý den ... *3* Akorát se nejspíš moc neuvidíme ... v 11 jdu k babičce pomáhat jí s pečením vánoček ... a to se vrátím tak ve 3 ... No a v sobotu jedu k prababičce ... a v neděli jedeme k babičce na husu ... no a od pondělí už snad budu OK ... doma a koenčně tu ... *15* *14* *14* Mám pěknou Vánoční honičku ... *15* *15* *15* -
Re: ..
OKI ... *14* *3* -
..
Čeky jdu se vykoupat a umýt hlavu... *4* -
Re: Re: Re: Twee...
Dobře.. *1* *4* -
Re: Re: Twee...
No jasně že tu ... ale kdyby dovolil, tak bych šla psát si k pohádkám ... *15* -
Re: Re: Vánoce
Děkuji tobě taky přeji veselé vánoce a šťastný nový rok..I lowe you.. *4* *14* -
Re: Twee...
Záleží na tobě jestli budeš tam nebo tu *4*