-
Re: :-))
Áá..fajný.. *14* -
Beze Stopy
WOW ... a teďkonc je Beze Stopy další úplně bestová kriminálka ... *1* *14* *3* -
Kobra 11
Twe dneska byl nejlepší díl Kobry 11 ... ten neměl chybu já se pořád jenom tlemila ... no já měla dost ... *15* *15* *15* -
:-))
Ááááá ... Klaruško díky tobě, mě začaly bombardovat na blogu jestly jim udělám menu atd. *15* *15* -
Re: Re: ??
Jé supeer ... tobě něco odpadlo?? *7* *14* -
Re: ??
Čauky..
Už jsem tu... *4* -
Re: Re: Re: ...
Aha...musím nějak onemocnět.. *15* -
Re: Re: Twe
AHA ... OK ... páááá Zlatínkoo ... *14* *14* -
??
Kajuško v kolik dneska prijedeš domů?? *7* *14* Abych věděla kdy sem mám naklusat ... *15* Protože se asi půjdu dívat na nějaký filmík nebo hrát na kytaru ... *14* *4* -
Re: Twe
Já už jdu protože pak nestíhám se rozloučit..tak já nevím dnes končím pozdějc kolem 4 tak v 5 doma budu tak zatím..pp *14* -
Re: Re: ...
Áááá nejhorší na tom je že ty a Kláruš musíte chodit do školy ... *15* Cgybíte mi tu ... nemám si s kým povídat ... *14* *9* -
Twe
Jéééjda... já si zapoměla udělat teplý čaj, já musím totiž furt pít ... jinak budu zase zvracet ... sakraa ... musím si ho udělat ... jak dlouho tu budeš Kajuškoo?? -
Re: ...
Ou..ale aspoň že tak.. *4* .. -
...
Twe já musím pořád ležet, brát prášky atd. *9* Ještě že už aspoň dnes nezvracím ... zatím ... *14* *9* Je mě líp než včera ... aspoň že táák ... *14* -
Re: Re: Re: AHojky
ok *15* *3* -
Re: Re: Re: Re: W8áááá
Super.. *14* -
Re: Re: Hi
Áliens in the Attic is the beautiful movie *14* -
Re: Re: Oops
Ya, Ashleynka is the best singer ... *14* -
Re: Re: AHojky
AHA ... *8* To bych brala ... *15* -
Re: Re: Re: W8áááá
Joo?? *14* No jestly se mi povedl říkat nebudu nebudu si ho chválit ... zase tak extra neni ale jsem ráda i za to málo .. co umím ... *14* *3*