-
Re: Re: ....
Také kwásná volba ... *14* A klip Say OK je vážně doost dobreej ... *3* *14* -
My Life is Vashley ... !!!
Mým životem je prostě Vashleynka ... a chci všecko jako ony,... *14* *4* *3* Ale jelikož mám rači Ashleynku tak budu mít pokoj podle Ashleynky ... ale plakáty a všecko i s Nessynkou i oblečení podle Nessynky ... jenom pokoj budu mít víc jako Ashleynka ... *14* *3* -
Re: Re: Re: Achjoo!
Supééér... *14* *14* -
Re: ....
1.Over It
2.Set it off
3.Say Ok
*14* *14* -
Re: Re: Achjoo!
To můžeme ... a já myslela že tě tohle téma už nebaví pořád rozebírat jak to máme ... ale mě děsně... delej den bych si třebas povídala o tom jakej hodlám mít šatník co si hodlám koupit atd. *14*
Víš napadlo mě ... (budu mít new pokojík, vlastní, budu se stěhovat od sestry do vlastního konečně) a chci ten pokojík úplně celej ve Vashley Stylu ... jenže to musím pořádně promyslet, a napadlo mě to nějak jako zorganizovat a naplánovat ... *14* *4* *14* -
Re: Achjoo!
Tož..nevím..hmm.. *1* ..zase rozebírat Vashley Style.. *3* -
....
Tak já začnu třebas tímhle ...
Vashley otázečky...
1) Napiš 3 nejoblíbenější písničky od Vashleynky, jaký prostě posloucháš furt, úplně nejvíc...
2) Napiš 3 nejoblíbenější videa od Vashleynky, na jaký bys nejardši pořád koukala...
*15* *15* *15*
1)
... první ... It's Alright It's OK
... druhá ... Promise
... třetí ... Paper Cut
2)
... první ... Not Like That
... druhá ... Sneakernight
... třetí ... He Said She Said *14* -
Re: Re: Re: Re: hey!
Tož to já taky ne.. *3* -
Re: Re: Re: hey!
AHA... V tom případě sem ráda že tu reklamy jsou, jináč jako platit za svou nejoblíbenější stránku bych nechtělaa... -
Achjoo!
Twe ale ta reklama je fakt šílená ... *9* No nic ... nebudeme jí řešit, kašli na ní ... *4* Neskazíme si s ní náladu ... *14* *3*
No a co tedy?? O čem budeme konkrétně kecat ... *7* *14* *3* -
Re: Re: hey!
Tohle mně přesně napsal:
Ahojky, reklama je nedilnou soucasti vsech webu. Proto uziveni takovych webu mate vy jako uzivatele zcela zdarma! Pokud ovsem budete ochotni jako uzivatele za tyto sluzby zaplatit, s radosti tyto reklamy odstanime. Diky za pochopeni. *16* -
Re: Re: Re: Předvánoční předsevzetí xDD
Jj..taky musím.. *4* -
Re: Re: Re: WoW
Přesně.. *15* -
Re: hey!
Cožeee??? *7* *7* Jak jako zaplaťte jí?? *7* Co to má být twe?? *7* *9* -
Re: Re: Předvánoční předsevzetí xDD
No cooo *15* *15* Jinak asi nezhubnu, kdyz s tim nic neudelam *15* *15* -
hey!
Já si stěžovala na tu reklamu a správce mně napsal:Tak dobře zaplať te jí a ukončíme jí... *16* *8* jako mně ta reklama tak štve..áááá *8* -
Re: Re: WoW
Komu by se chtěloo... *15* *15* -
Re: Předvánoční předsevzetí xDD
Acha.. *1* *4* -
Předvánoční předsevzetí xDD
Tak jo Kajuš až se uzdravím tak budu povinně každej den torchu běhat ... *15* *15* a ěco do Vánoc zhubnu abych vykročila do nového roku sebejistá a s myšlenkama že wím co chci *15* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojík :-))
Super..musím též do Vánoce aspoň něco zhubnout.. *4*