Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

Re: Typ...

Taky typuji takhle.. *1*
  • kajuska4

Re: WoW

Přesně..tak naši jeli na výlet ale mně se nece.. *15* *4*
  • puspuspusinka

Typ...

Schválně ... typni si kolik asi tak dáme, když máme 16 000 ... a budeme si celý den povídat, tak kolik asik tak dáme ... *15* *15* *15*
    Já nwm ale typuju tak že se dostaneme na 16 250 - 16 300 ... *15* *15* *15* Jenom takovej typ ... *15* *15*
  • puspuspusinka

WoW

Tak a teďka máme celej den na kecání ... můžeme tu rozebrat všecko ... celej náš Vashley life ... *15* *14* To je mnohem lepší než kdybych teď seděla ve škole a poslouchala Noska jak vysvětluje jak se dělá slivovice *15* *15* pardon jak se destiluje, asi by mě kleplo... *15* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Ahojík :-))

Noo, u mě hubnutí neni vubec snadný takže sem dcl ráda *15*
    No a kdybych přibrala nějaky to cvičeničko, tak bych do Vánoc mohla zhubnout třeba ještě 5 ... *15* *15* nebo i víc *15* *15*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Ahojík :-))

Ok..wow 3kg..á..no vidíš si borec..to se ti podaří.. *3* .... *4* ..
  • puspuspusinka

Re: Re: Ahojík :-))

To je dobrý ... *4* Jenom jsem ráno nemohla dýchat jak sem pořád krchlala, ale dala mě nějaký prášky a už je to lepší ... *14* *4* *3* Hlavně že už jsem v teplým pelíšku na osobkách ... zase tak moc šaptná nemoc to nejni... *14* *9* *15*
    Joo a Kajuš, mám divnou ale dcl dobrou zprávu, nechápu jak se to mohlo stát, ale za 3 měsíce sem zhubla asi 3 kg a to jím furt stejně a zase tak moc necvičím ... *7* *14*
  • kajuska4

Re: Ahojík :-))

Čauky..ano nevadí v pohodě..ach né chudinko...je mně to moc líto..zlatí.. *9*
  • puspuspusinka

Ahojík :-))

Ahojky Kajuš, promiň, myslela jsem že dorazím dřív, ale jela sem k doktorce, přes noc jsem se trochu zhoršila... *9*
  • kajuska4

Re: Paaa...

Tak papa..snad tu budu mamka říká ať jedu s něma skusím přemluvit..papa.. *14* *4*
  • kajuska4

Re: 16 000 wow...

Ááá..supér... *14* *4*
  • puspuspusinka

Paaa...

No já se jdu vypotit k nějakému filmíku a zítra tu tedy snad budu celý den ... *14* *4* *3* Takže paaa... ráno ... kolko 8 sem tu ... *14* *3* *4*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Vashley Style ...

Přesně.. *3*
  • puspuspusinka

16 000 wow...

Tohle je komentář číslo 16 000 ... wow ... *14* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Vashley Style ...

No to je jasný ... odličovat se musí ... to já taky ... povinně ... ale že se mi nechce ... a navíc kdyby ses neodličovala tak bys v 18 vypadala jak ve 30 ... právě make-up a líčidla se podílí nejvíc na tom že se ti dělají brzy vrásky ...
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: =O

Jj je celý bílí.. *4*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Vashley Style ...

Já se odličuji protože pak mám víc beďaru
    ..... *15* *4* ...
  • kajuska4

Re: čááo xDD

*15* *15* *4*
  • puspuspusinka

čááo xDD

Jéééjda mě hrabee... čááo, jaks e máte ... dneska máme lae krásný počas co?? *15* *15* *15* jžš mě asi vážně hrabee... *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: =O

Snížek??? *15* *15* *15* Tak to je hustý jméno to se mě líbí ... *14* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit