-
yeahh
WoW ... Ashleynka má nádherné ty nové Candids ... ale vážně nádherné ... jak má ty vlnité rozpuštěné vlasy tak to jak tak áááá nádherný ... *14* *3* -
Re: Re: Ahojík :-*
No u mě nic mooc ... *9* Asi budu zítra doma, dneska je mi špatně ... *9* -
Re: Ahojík :-*
Jé ahojík Míšulko..dobrý a ty? *14* -
Ahojík :-*
Ahojík, jakpak jee?? *7* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Ááááchjooo xDD
neboj *15* -
Re: Paaaa... :-*
Ok..já tu jsem ale od 5..jdeme uklízet na byt..pp *14* -
Re: Jooo...
Miluji tě taký...papa.. *14* *14* -
Jooo...
Jo a málem sem zapoměla dodat ... MILUJU TĚĚĚ A KLARUŠKU ... JSTE MOJE ZLATQA ... MILUJI VÁS OBĚ DVĚĚĚ... *14* *4* *3* *14* *14* -
Paaaa... :-*
Zlatí já už pujdu ... za prvý musím slintat ještě chvíli nad Alexem a pak pujdu spinkat mam toho dneska dost ... ve škole mě zas ejenom týraly ... kluci ... už mě seoru chovaj se jak 5letý fagani ... *8* *9* Tak paaa... *14* *4* ZZítra sem tu od půl 1 tak tu budu dlouho ... *14* *4* -
Re: Re: Re: Re: Ááááchjooo xDD
Supeeer ... a žádný přebírání jasný ... *15* *15* *15* -
Re: Víš co mě štve???
ok..počkáme si *15* -
Re: Re: Re: Ááááchjooo xDD
Jééé to je baječný.. *1* né pojedeme spolu a bude *3* -
Víš co mě štve???
Víš co mě děsně štve??? *7* *9* Že Alex má jenom jeden film zatím (nepočítám Beastly) takže když chci slintat tak si musim pustit Wild Child ... je to můj nejky film, ale stejnak mě nebaví čumět furt na ten samej potřebuju aby natočil tak 30 filmů ... a pka mu dám na chvilku pokoj ... *15* *15* *15* -
Re: Re: Ááááchjooo xDD
No co jeee... je jenom o 5 let starší *15* To nejni tak děsný ... *15* Až mi bude 20 a jemu 25 tak jedu do Ameriky a je prostě můůj *15* *15* A neboj přivezu ti Richieho někde ho chňapnu a je tooo ... *15* *15* *15* -
Re: Ááááchjooo xDD
lol *15* -
Ááááchjooo xDD
Chtělo by to jets do AMeriky a sbalit Alexe ... *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: néé
Supeeer *14* -
Re: Re: néé
Sem tu.. *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Bžm
No už sem chtěla něco namítnout,... já se taky do Alexe zbláznila ... je nejlešpí ... *14* *15* -
Re: néé
OK ... počkám ... *14*