-
néé
Omg..my jedeme se k babičce vykoupat nám to furt nejde až snad zítra..ale budu online zatím paaa *14* -
Re: Re: Re: Re: Bžm
Sem blbec..Richieho a Alexe miluji oba dva nevím kdo je lepší protstě žeru je oba *14* -
Re: ... xDD
Jj je to super filmík... *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojík =)))
*15* -
Re: Re: Re: Bžm
Tak Zaca mám jen ráda..Richieho miluji a Alex se mně líbí.. *4* *3* -
... xDD
Hey já na tu Puberťačku čučim pořád dokola ... už si ten filmík viděla?? Alex je tam totálně bestovní .. fakticky a s Emm mu to dcl i sluší ... *14* *3* -
Re: Re: Re: Re: Ahojík =)))
Nooo Bandslam bude jistě boží, ale na ten Beastly se těším jak děcko na chrastítkooo ... yeahhh ... *14* *15* *15* -
Re: Re: Bžm
Tsss... s Richem do hrobu ... Alex je neeej ... *1* *1* *1* No já myslela jak si říkala že se Nessynce hodláš přizpůsobit ... *15* *15* *15* A že se ti Zac líbí ... a Richie se mi líbí, ale momentálně miluju úplně nejvíc Alexe a Beníka z Kobry ... *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Ahojík =)))
Hehe... *15* *14* -
Re: Bžm
Já jsem neřekla že se mně líbí Zac..mně se též líbí Alex ale na Richieho nemá.. *14* *15* -
Bžm
Božínku můůůj ... já jsem se úplně totálně zbláznila do Alexe ... já na něj nemůžu přestat myslet ... je tááák nádhernej, sladkej, dokonalej ... promiň Kajuš ... ale je 100x hezčí než Zac *1* *1* *1* Miluju hoooo *1* *1* *1* -
Re: Re: Ahojík =)))
Jééééééééééééééééé *14*
Právě sem viděla oficiální trailer k Beastly ... no a Nessynka je tam totálně sladká ... *15* *14* On jak bude znetvořený tak si nasadí kuklu a Nessynka se ho lekla a jak udělala ten vyděšenej obličej no to bylo wááá ták roztomilý ... ale nechápu ještě pořádně ten děj vím o čem to bude ale pořádně sem nepochopila proč ho Mary-Kate vlastně pormení ... a pak když se bude chtít vrátit do původního stavu tak mu Mary-Kate odpoví jenom Nemůžu. Promiň ... jakoo tohle se ejště tak moc nepochopila ... nejdříc ho zakleje samou zlostí a pak se mu omlouvá že to neůže zvrátit a proč to udělala ... noo mam z toho v palici pěknej guláš ... už aby to bylo jinak chcípnu nedočkavostí těch otázek mám jak něco ... *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Ahojík =)))
Čauky.. *14* -
Ahojík =)))
*14* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Jžš xDD
OK..Dobrou noc.. *14* -
Re: Re: Re: Re: Jžš xDD
Joo... tak to já si po přátelích pujdu lehnout a pustím si Puberťačku ... *14* *4* Takže už sem nepůjdu ... *4* Takže páápááá ... a zítra tu budu určitě na úterý se nemusím učit ... není coo ... *14* *3* -
Re: Re: Re: Jžš xDD
Ok..mno my jedeme opůl 9 k babičce se vykoupat protože ještě nemáme spravený sprcháč..ale zatím pááá *14* -
Re: Re: Jžš xDD
No tak já asik pujdu ... juknu ještě na matiku ... ty asi newíš slovní úlohy s rovnicemi co??? *15*
Jo a vrátím se kolem půl 9 myslím. jestly tu tedy budeš. dyžtak pujdu koukat na TV... *14* -
Re: Re: Re: Nooo??
*15* -
Re: Jžš xDD
Já taky nevím.. *15*