Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

néé

Omg..my jedeme se k babičce vykoupat nám to furt nejde až snad zítra..ale budu online zatím paaa *14*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Bžm

Sem blbec..Richieho a Alexe miluji oba dva nevím kdo je lepší protstě žeru je oba *14*
  • kajuska4

Re: ... xDD

Jj je to super filmík... *14*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojík =)))

*15*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Bžm

Tak Zaca mám jen ráda..Richieho miluji a Alex se mně líbí.. *4* *3*
  • puspuspusinka

... xDD

Hey já na tu Puberťačku čučim pořád dokola ... už si ten filmík viděla?? Alex je tam totálně bestovní .. fakticky a s Emm mu to dcl i sluší ... *14* *3*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Ahojík =)))

Nooo Bandslam bude jistě boží, ale na ten Beastly se těším jak děcko na chrastítkooo ... yeahhh ... *14* *15* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Bžm

Tsss... s Richem do hrobu ... Alex je neeej ... *1* *1* *1* No já myslela jak si říkala že se Nessynce hodláš přizpůsobit ... *15* *15* *15* A že se ti Zac líbí ... a Richie se mi líbí, ale momentálně miluju úplně nejvíc Alexe a Beníka z Kobry ... *15* *15* *15* *15* *15*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Ahojík =)))

Hehe... *15* *14*
  • kajuska4

Re: Bžm

Já jsem neřekla že se mně líbí Zac..mně se též líbí Alex ale na Richieho nemá.. *14* *15*
  • puspuspusinka

Bžm

Božínku můůůj ... já jsem se úplně totálně zbláznila do Alexe ... já na něj nemůžu přestat myslet ... je tááák nádhernej, sladkej, dokonalej ... promiň Kajuš ... ale je 100x hezčí než Zac *1* *1* *1* Miluju hoooo *1* *1* *1*
  • puspuspusinka

Re: Re: Ahojík =)))

Jééééééééééééééééé *14*
    Právě sem viděla oficiální trailer k Beastly ... no a Nessynka je tam totálně sladká ... *15* *14* On jak bude znetvořený tak si nasadí kuklu a Nessynka se ho lekla a jak udělala ten vyděšenej obličej no to bylo wááá ták roztomilý ... ale nechápu ještě pořádně ten děj vím o čem to bude ale pořádně sem nepochopila proč ho Mary-Kate vlastně pormení ... a pak když se bude chtít vrátit do původního stavu tak mu Mary-Kate odpoví jenom Nemůžu. Promiň ... jakoo tohle se ejště tak moc nepochopila ... nejdříc ho zakleje samou zlostí a pak se mu omlouvá že to neůže zvrátit a proč to udělala ... noo mam z toho v palici pěknej guláš ... už aby to bylo jinak chcípnu nedočkavostí těch otázek mám jak něco ... *15* *15* *15* *15* *15*
  • kajuska4

Re: Ahojík =)))

Čauky.. *14*
  • puspuspusinka

Ahojík =)))

*14* *4*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Jžš xDD

OK..Dobrou noc.. *14*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Jžš xDD

Joo... tak to já si po přátelích pujdu lehnout a pustím si Puberťačku ... *14* *4* Takže už sem nepůjdu ... *4* Takže páápááá ... a zítra tu budu určitě na úterý se nemusím učit ... není coo ... *14* *3*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Jžš xDD

Ok..mno my jedeme opůl 9 k babičce se vykoupat protože ještě nemáme spravený sprcháč..ale zatím pááá *14*
  • puspuspusinka

Re: Re: Jžš xDD

No tak já asik pujdu ... juknu ještě na matiku ... ty asi newíš slovní úlohy s rovnicemi co??? *15*
    Jo a vrátím se kolem půl 9 myslím. jestly tu tedy budeš. dyžtak pujdu koukat na TV... *14*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Nooo??

*15*
  • kajuska4

Re: Jžš xDD

Já taky nevím.. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit