Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

:-/////

OMG ... to sou krávy ... na diskuzi Beastly jak tam pomlouvaní Nessy ... *8* *8* *8* Božee... mě by zajímalo kdo by se na to koukal kdyby tam byly ty dvě ... *8* *8* Nessy má aspoň hodně fans ... *8*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Božínku xDD

To mi připomíná že si asi pustím Puberťačku ... *15* *15*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Božínku xDD

Bandslam jsem viděla je fakt luxus filmík..Beastly to bude horor..a Alex je fakt k sežrání.. *14*
  • puspuspusinka

Re: Re: Božínku xDD

No Bandslam bude jistě bestovní, ale nejvíc se těším na Beastly ... protože to bude s Alexem ...yeahhh ... se mi děsně líbí ... *14* *15* A náhodou jim to hrozně sluší ... *14* *3*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ..

Yes *1* *4*
  • kajuska4

Re: Božínku xDD

Ááá...mno tak já se těším na všechny filmíky nové Nessy i Ashley *14* ..a bude to masakr.. *3* *9* *1*
  • puspuspusinka

Božínku xDD

Hey ty new photos z Sucker Punch jsou hustý ... jak tam Nessynka střílí ... *15* *15* No a jináč na ten film no nwm, za prvý bude smutnej podle traileru za druhý bude to pěknej masakr ... a že je tam Nessynka je jediný plus jinak ten film asi nebude zasejc tak skvělej jako Beastly a Bandslam ... *14* *3* *9*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: ..

Tak mi dáš zítra vědět??? Jak dopadlo přemlouvání?? *7* *15*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ..

Já taky.. *9*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: ..

No tak měla by v první řadě poslouchat svou dceru nee?? *7* *15* *14* No a jestly to vyjde, tak se normálně budu učit jak nwm co aby mě pustily samotnou lyžovat ... a jestly to nevyjde tak se už asi fakt picnu ... *9*
  • kajuska4

Re: Re: ..

Áááá....musí to vyjít....jestli mamku někdo přemluví někam do prd tak se naseru..už.. *9* *9*
  • puspuspusinka

Re: ..

WOW ... no my jedeme prej 13.2.2011 asi do 20.2.2011 a jezdíme semka
    http://www.boudaracek.cz/ubytovan i-Pec-pod-Snezkou-bouda-Racek-Krkon ose.aspx
    je to dcl levná dovča ...
    pááááni no jestly nám výjde týdení dovolená kde budeme spolu tak to bude ještě lepší než to Rakouskoo ... wow
    *14* Ale nwm jestly budou mít volno musely byste tam tenhle tejden napsat a zeptat se na tenhle termín 13. až 20. ... *14* *14* *14* Pááánejooo ... wow ... to by mohlo klapnout ... byl by to jeden z nejlepších týdnů v mém životě ... *14* *14* *14*
  • kajuska4

..

Klidně.. *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Nooo

Ty chceš přemluvit abysme byly na stejné zimní dovče ve stejné chatce?? *7* *15* Ty seš normálně přemluvač ... *15*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Nooo

To též přemluvím.. *1*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ´=OOO Twl...

Néé v poho..ale necháme to tak.. *4*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Nooo

No my někdá v únoru nebo v březnu a jedeme do Pece pod Sněžkou další škoda... bysme mohli jet na stejný hory a celý dny spolu někde lyžovat ... a v chatce bysme byly též spolu ... *14* *4* *3*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Nooo

Mno..my nahory jedeme v lednu ale já nevím já hory nenávidím.. *1* ..a platí.. *14*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: ´=OOO Twl...

Já myslím, že ani jedna nekopíruje druhou ... já newím ale nezdá se mi že byse kopírovaly diť Sely má dcl jinej vkus než Vany ... možná něco si pořídí stejnýho ale řekla bych že každá má trochu jinek style ... ale tím už sme prošly rači se tu nebudu hádat ... ještě bys mi pak něco řekla ... *9* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Nooo

Nemusíš ... *14* Štve mě to, ale zasejc nechci abyste tam někde bloudily po tmě když tam jedete po prvé ... a navíc v noci je to tam afkt šílený ... takže mi to nevadí já vám poté ukáži fotky ju?? *14* *3* Pošlu vám je a snad i video když to pude... *14* *3* A bylo by to jako kdybs tam byla ... *14* *4* No a potom v březnu si to vynahradímee... *14* *4* I když tedy doufám že k nám nepojedete zrovna když budeme na horách ... ale to bych ti včas písla ... *14* *4* A potom o velkých prázdninách myslíš že budete moct obě přijet o velkých třebas na dva dny??? Že bys te i přespaly??? *7* *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit