-
Re: Re: Re: Ani Candids nejsuuu =((
ok *14* -
Re: Mmntík :-)))
ok... *4* ..Ach jo mám další špatnou zprávu Zuzana si smázla tady všechny profily..takže žádnej kontakt na ní nemáme.. *9* -
Mmntík :-)))
Kajuš jdu se osprchovat ... tak v 17:20 sem tu ... chci si udělat mega klidnou koupel už toho mam dneska dost ... práce na abráku a učení ... teďka chci už jenom klid ... a k tomu všemu ta špatná zpráva ... *9* *9* -
Re: Re: Today ... :'(((
Fakt sem se nemohla dočkat ... *9* -
Re: Re: Ani Candids nejsuuu =((
Aspoň jsou Nessynky fotešky z SP... *14* *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: Škodaaa... :'((
AHA ... promiň to sem nevěděla ... *9* Já myslela že žiješ s oběma ... Tak to jonoo ... mojí mamce by se taky nechtělo ... *9* *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: Škodaaa... :'((
No...rodiče se rozvedli a já žiju s mamku..taťka se mně neozívá sere na mně už 4týdny píšu mu smsky neodepisuje...tak *9* -
Re: Today ... :'(((
Bože.. *9* -
Re: Ani Candids nejsuuu =((
Áá...to je strašné.. *9* -
Re: Re: Re: Re: Škodaaa... :'((
A tvůj taťka neřídí??? Nebo jak to máte domaa?? *7* Ty žiješ jenom s mamkou nebo coo?? *7* -
Re: Re: Re: Škodaaa... :'((
Mamce se nechce a ona ještě má sraz s přítelem..twe....áá..já se ták těšila.. *9* -
Today ... :'(((
No takže jak dnešek začal skvěle, končí pěkně na prt ... *9* *9* -
Ani Candids nejsuuu =((
Už ani ty Candids nejsuu ... ani Ashleynky ani Nessynky ... *9* *9* -
Re: Re: Škodaaa... :'((
Jo já tebe chcu taky ... *9* A pročpak nemůžete nad 200km?? Oni nechtějí jets tak daleko?? *7* Dyt to trvá asik jenom 3 hodinky než tam dojedete ... *7* *9* A stojí to za too ... *14* *3* -
Re: Škodaaa... :'((
Do prdele..kuwa..do hajzlu...já tě chci vidět real..ach jo.. *9* .. -
Re: Re: ..
Néééééééééé *9* -
Re: ..
Takže mi to máme takových 270 km. prej ale vy to budete mít dál počítám tak 350 ... ale nwm ... *9* *9* Takže se rovnou můžu rozloučit s nadějí že bys tam přijela cooo ... *9* *9* -
Škodaaa... :'((
Já se těšila že tam pudem spolu ... to mě mrzí .. my vyjely asi ve 12 a asi ve 3 sme tam byly ... plus jsme ještě nakupovaly ... a poté jsme byly do 5 v restauraci na pizze pak jsem byly na procházce a kolem 7 sme se šli koukat na čerty *4* *9* -
Re: ..
Achjoooo ... *9* *9* Je to asi 300 něcoo ... *9* *9* A já se už těšila ... *9* *9* -
..
Ptala jsem se mamky a ona se prej musí kuknout na net kde to je přesně..ona se nevyzná v Rakousku...takže nevím..prek když to bude 200km nejedeme..omg *9*