-
Re: pp
OKI... Pááá ... Též tě Milujiii... *14* *14* Aji Vashleynku ... *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: ok
Pojedeme..ale asi příští rok nějak v unoru nevím přemluvím.. *14* -
pp
My už jdeme na oběd...Miluji tě a i Vashleynku.. *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: ok
Joo to si myslím, že to asi nepude, to počkám až bude s tebou Ve Vodňanech tedy doufám že do Vodňan bude moct ... *14* *3* -
Re: Re: Re: Pátek
Já tebe taký.. *14* *14* *4* -
Re: Re: Re: Re: ok
Ááá..super..vezmu si též foťák a i mobilek.. *3* *3* a Klárush asi nepojede to těžko.. *9* její mama to jí nedovolí.. *9* -
Re: Re: Pátek
Yeeeeah ... na tohleto všechno mám jenom jednu odpověď ...
... MILUJU TĚĚĚĚĚĚĚĚ... *14* *14* *3* -
Re: Pátek
Áááááá...dobřeee...domluvím e se zlatí...už se těším..musí to vyjít.. *14* -
Pátek
Tak juu ... tak jestly se domluvíte doma že pojedete ... tak v pátek si řekneme co budeme mít na sobě atd. abysme se hlavně našly ... jináč tam budeme obě ale nebudeme vědět kde je ta druhá ... *9* *15* To by bylo blbý ... av tom Schladmingu je milion parkovišť je tam totiž lyžařský areál, a my stavíme na takovim malinkym hned za městečkem ... pak deme na procházku kolem Schladmingu a kolem 9 to všechno začne ... *14* *3* *4* -
Re: Re: Re: ok
Juchůůů ... panebožee... jestly tohleto vyjdee... *14* *4* Já budu mít foťáček i kameru tak pak uděláme nějaký sp. foto jestly to vyjde ... *14* *3* Já si ho pak dám do rámečku a dám na stůl jako moje BFF ... a pak už mi bude chybět ještě foto s Klaruš ... *14* *3* *3* *14* *4* Budeme to mít jako to mají ve filmech ... *14* *15* Jžš ... jestly tohle vážně vyjde tak mě asi klepne pepka smaou radostí ... *15* *15* *14* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Nápad ... xDD
Super..dobře...přemluvím..musím .. *14* .. -
Re: Re: ok
Promně takýý...kéžby ale ještě tu budu...dělají kuchyň..takže až za 5min.. *14* -
Re: Re: Re: Re: Nápad ... xDD
Já tebe áno ... ale je tam miliony lidí musíme se nějak domluvit ale klid máme celej tejden na tohleto domlouvání a přemlouvání ... *14* *3* áááá .. *3* *3* -
Re: Re: Re: Nápad ... xDD
Ááá...mamka řekla možná..áá..myslíš že by jsme se poznaly *1* *3* -
Re: ok
Dobře tak já se zatím naučím ... a ty jeď ať si tu brzy zlatínko a přemluv ... a když se ti to povede tak asi protrhnu strop smaou radostí ... *14* *14* *14* Protože naše setkání je pro mě jedna z nejdůležitějších věcí na světě ... *14* *14* *3* -
Re: Re: Nápad ... xDD
Á8ááááááááá... děláš si srandu?? *7* Jestly je přemluvíš tak to znamená, že se setkámeee... ááááááááááááááá .... *14* *4* yeahhh ... *14* *3*
http://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=de&u=http://www.events.steiermark.com/detail/1812/&ei=Au3oTKbGC8uOswaMzcWQCQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CCIQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dschladming%2Bkrampus%2B2010%26hl%3Dcs%26rlz%3D1R2SKPB_csCZ370%26prmd%3Div
A řekni že tam jezdí češi z celý republiky tohle jinde nemají jenom ve Schladmingu ... a je to absolutně úžasná párty čertů ... *14* *3* -
ok
Zachvíli pojedeme na oběd k babičce protože kuchyň ještě nemáme dodělanou až v týdnu a pak možná do Brna ještě něco dokoupit a pak nakoupit do ledničky něco.. *14* k večeru bych tu měla bejt. *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: WOW =))
Ááácha..moja mamka:Vaness,Ash,Katy Perry,US5,Seli atd.. *14* *3* -
Re: Nápad ... xDD
Přemluvím musím... *14* ..máme čas už nemáme v Mikecu nic jen rybičky a bordel a máme to uklizené a pokoj už mám hotový...takže klid.. *14* *3* -
Re: Re: Re: Re: WOW =))
Neboj ... víc než 100% se setkáme na koncertě Ash nebo Nessynky ... teda pokud sem přijedou až mi bude 18 ... dřív mě samotnou nepustí a se mnou by nejely ... rodiče je rádi nemají ... *9* *15* Mamka miluje Kate Hudson (to já tedy taky) a zpěvačky spíš jenom český a taťka je spíš na ROCK a METAL ... *9* *15*