-
Re: Re: Re: Re: Re: ´=OOO Twl...
*15* *15* ...mno...a normálně jdu na jednu stránku a jedna holka napsala Vanessa copies Selena=o..A teď komenty Vanessa je pí opakuje od Seleny ale to je naopak Selena kopíruje Nessy! *9* -
Re: Re: Re: Re: ´=OOO Twl...
Ahá ale tak za to Sely nemůže nee?? Že Anet atd. sou blbý ... jako jestly vyměnily Vashleynku za Sely tak sou blbý protože to znamená že Vashley nikdy odopravdy rádi nemají a tudíž nevědí co chtějí ... takže počítám že ani u Sely dlouho nevydrží takže to bych asi neřekla že je přímo její vina, ale myslím že máš právo být na ní nasraná ... *15* *14* No a Demi ... tak to neřešim ... příde mi to jak kdybys byla Demi ségra a hádaly ste se o kluka ... *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Tkažee....
jooo... *14* ..přesně.. *3* -
Re: Nooo
Acha....tak skusím přemluvit ale fakt nic neslibuji.. *3* -
Re: Re: Tkažee....
Ju a mě bylo 15 teď v září ... *14* *3* A už se těším až mi bude 16-17 abych mohla jezdit nakupovat sama s kámoškama a ne furt s rodiči ... *15* *14* -
Nooo
Ještě k těm čertům i když je to marný ... my tedy jedeme tak kolem 1 hodiny abysme si mohli ještě něco nakoupit v Rakousku a poté smě tak nějak do 11 nebo do půlnoci na těch čertech koukáme na ně fotíme a já natáčím .. *14* No a potom tak o půlnoci jedeme domů ... tak ve 2 nebo v půl 3 sme byly doma a šli spinkat ... *14* *3* -
Re: Re: Re: ´=OOO Twl...
Moje kámošky..že jí mají rádi víc než Vany jako Anet Kohoutová jestli si jí ještě pamatuješ.. *3* a Demi no tak líbí se jí..a nwm..a Mileyna je štětka do WC.. *1* *4* -
Re: Tkažee....
Dobře...šak v pohodě...je to každého věc..já tě též miluji.. *14* a taky bych nikdy nelhala..mně je 15 tedy už beru 16 v prosincu.. *15* *4* -
Re: Re: ´=OOO Twl...
Počki to nechápu ... jak jako změnila své kámoše??
A jak ti jako Demi mohla přebrat Sterlinga???
Teďka sem z teho úplně vedle
no a pokud jde o Miley ... good ... *15* *15* to se k ní fakt hodí ... *15* *15* *15* *15* -
Tkažee....
Selena: Mám jí ráda, ale nelíbí se mi jak se teďkonc změnila ... ji teďkonc úplně jiná ... ale zatím jí mám ráda a newím co provedla ...
Demi: Tak tu miluji ... možná je taky disney herečka ... ale třebas jí to taky dojde jako Vashleynce že Disney jsou trapáci ... že mají prostě úplně absurdní podmínky ohledně soukromí ...
Miley: Nemám ráda ... prostě nemám ... líbí se mi možná ten seriál Hannah Montana ale jedině kvůli Emily ... a protože je to prča, ale samotnou Miley ráda nemám a nikdy mmít nebudu ... *8*
Zuzana: Jestly lhala a o tom věku tak to je teda fakt ubohý ... já teda nikdy o věku nelhala ... *9* *8*
Vya dvě: Nejlepší na světě ... *14* Miluji Váááás ...
To jenom abych to nějak shrnula ... *15* *15* *15* *14* -
Re: ´=OOO Twl...
Zuzana je lhářka..a už je s tím trapná jak furt na Facehnusu kecá o tom svém klukovi..a jako že prej je na obchodce..kecá.. *9* ...a Selenu nemám ráda protože změnila vše kámošky..a Demi protože mně přebrala Sterlinga..a Mileynu no to ani nemluvím..to je štětka.. *15* -
´=OOO Twl...
Twe... tak za prvý ... Zuzana ... no jako jestly fakt lhala tak je to srab a hnusná lhářka, ale nebudu jí rači pomlouvat ...
No a za druhý ... mrzí mě že nemáte rádi Selenku a Demi ... já myslela že joo ... Sely mi teďka příjde jiná ... hrozně se změnila a ne k lepšímu ... ale Deminka tu nepřestanu mít ráda nikdy ... Deminku miluju ... ale s tou Sely ... nevadí mi mám jí dcl ráda ... a pokud jde o Mileynu ... no rači NO COMETN ... *15* Na tu mám exéééém ... *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Mmntík :-)))
Přesně.. *9* -
Ano...přesně..Selena,Mileyna,Demi na jsou disney faganky.. *5* ..já je teda nenávidím už pěkně dlouho.. *5* *5* -
yes *16* a Selenu protože mění všechny moje kamarádky aby nenáviděli Nessy za to může Selena už též nenávidím aDemi taky zůstanu jako vždy u Vashleynky a u US5 už jinou zpěvačku nemám ráda..promně vším žije jen Vashleynka Richie nikdo jiný! *9* -
Re: Re: Re: Re: Mmntík :-)))
Ááá..fagan.. *15* oproti nás..twe to je lhářka...už jí tu nechci vidět..I hate Zuzana! -
Re: Re: Re: Mmntík :-)))
Čauky...a další špatná zpráva je ještě větší lhářka jak tu psala že jí je 16 není to pravda je jí 12-13 twe...to je svině! *16* -
Re: Re: Mmntík :-)))
Ahojky..acha.. *9* -
Re: Re: Re: Today ... :'(((
Míši nebuď smutná...v Březnu jedeme do Vodňan a to setkáme na 100% kdyby ti čerti byli blízko tak jedeme akorát že tam dojedeme večer a ráno pojedeme dom a kde budeme spát a my máme obě dvě s noci strach.. *9* kdyby to bylo ráno a kousek beru.. *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Škodaaa... :'((
Neva.. *3*