Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Jžš xDD

Já nwm jakou fotešku ... *15* *15* Já si tu měním photos ... a nwm jakou si mám vybrat ... *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Nooo??

Šakriš ... *15* *15*
  • kajuska4

Re: Nooo??

Áááááááá...tak..to...nevím .. *15*
  • puspuspusinka

Nooo??

No a co teďkonc?? Sme probraly snad už vše co šlooo ... *15* O čem si budeme povídat teďkonc??? *7* *14* *4*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ...

ok *1* *4*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

*14* *3* Tak to budeš mít teďkonc nabitej kinoprogram ... a říkám nebudeš litovat ... *15* *15* *15*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: jej

*15* *4*
  • kajuska4

Re: Re: Re: ...

Dobře..stahuju je..uvidím.. *14*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: jej

Bože chcípám ... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: ...

Tak si stáhni, Hotel pro psy, Puberťačku a Aquamarinu ... všechny filmy jsou absolutně nádherný ve všech jsou hezcí kluci ... a ve všech hraje Emms a je tam skvělá ... jakoo já viděla s ní tyhle 3 filmy a zamilowala sem se do ní jak něcooo .... *14* *4* *3*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: jej

Rofl *15* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Božínku xDD

Stáhni. *14*
  • kajuska4

Re: ...

Mno..já nevím moc jí neznám tedy nic o ní nevím tak jsem to myslela..nwm nwm.. *1*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: jej

Nooo to sem to vymyslela jedno je štětka a to druhý násada ... perfektně se doplňujou a jejich děcko může bejt miska na štětku ... rodinka ... *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

...

Hey a máš náhradu za Sels ... Emmu Roberts ... je to báječná herečka ... já jí teda miluju ... fakt jakooo ... a v tom filmu Puberťačka jí to děsně sluší a navíc na začátku vypadá totálně jako Sharpay Evans ... *15* *14* Jak jí tam ohákli *14* No ale jako Emms je vážně bestovní ... miluju jííí *14*
  • kajuska4

Re: Re: jej

*15* lol *15*
  • puspuspusinka

Re: jej

Jžš ... je mi dcl i líto Liama ... *8* tohle je děsný ... ale dobře jí tak ten kluk se k ní hodí je pěkně hnusnej ... to bude asi násada na štětku ... *15* *15* *15* *15*
  • kajuska4

Re: :-/////

Ááá...mám nerva..krávy.. *8*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Božínku xDD

To bych si mohla stáhnout..wow *15* *15*
  • kajuska4

jej

http://hermionagrangerova1000.blog. cz/1011/s-kym-randi-miley-cyrus přečti si to to je štětka rozejde se s Liamem a hned má new.. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit