Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Já sem blbá ... :-// xDD

Uff *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: I Hate FB :-///

I Lowe you tooo ... *14* *14* *14*
  • klaruska44

Re: Re: Re: Re: Re: Já sem blbá ... :-// xDD

*15* ale ještě že jsem měla nízké podpatky.. *15*
  • klaruska44

Re: Re: :''(((

Krásné fakt moc moc mocccccccccccccc.....chudášek jak tam brečí...ááá neee... *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • puspuspusinka

Já se taky šíleně těším ... yeahhh ... a je to blbeček ... ten režisér je humus ... Ashleynka aby hrála furt jenom nešťastnou ... *9*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Já sem blbá ... :-// xDD

To je celá Klárushka.. *15* *15* *15* a no to z ní fakt divně.. *15*
  • kajuska4

Ehm..néé...proč..je hnusnej na Ashleynku.. *9* a krásné fotky ale smutné.. *9* *9*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Já sem blbá ... :-// xDD

Dobře ty ... *15* *15* No já dojíždím takže jako busákovi říct sorry zapoměla sem si koupit lak koukej se mi vrátit by znělo asi divně ... *15* *15* *15*
  • klaruska44

Re: :''(((

Já se těším už na Hellcats... *14* *14* a chudák..proč jí to udělal.. *9*
  • puspuspusinka

Re: :''(((

Jukněte na ty fotky ... http://ash-and-ve.org/Gallery/thumb nails.php?album=2310&page=2
    začí ná to na starně 2 a na straně 3 pokračujee...
  • klaruska44

Re: Re: Já sem blbá ... :-// xDD

Tož jako jsme dvě..já jsem šla kolem rosmannu a chci si koupit voňavku a make-up twe jdu a jsem za náměstím a jdu už kolem hospod a řeknu twe já zapomněla ty dvě věci a kuwa...twe tak jsem letěla..mám je stihla ikdyž.. *15* *15*
  • puspuspusinka

:''(((

Jo Kajuš bude to hrozně smutné .. *9* *9* ale jukni mě to vážně tak příde když za ní jde v noci, něco jí řekne a Ashley se rozbrečí dá mu facku a pak se schoulí a brečí ... tak mi to tak příde ale at jí řek cokoliv ublížil jí ... hnusák ... i dkyž v HC hraje Ashleynka nějakou ctižádostivou a přísnou kapitánku bude tam nakonec ona kdo bude Aly nejlepší kámoška a podpora takže je to debil ... *8* *15*
  • klaruska44

Re: Re: Re: I Hate FB :-///

Já si ho zruším... *5* ..sere mně a to pěkně..jako Kájush budeš mně říkat co píše Nessy a tak ale nechci aby jsem měla Fb ruším...na vás se kvůli Fb nevykašlu.. *13* Miluji vás a i Vashleynku *14*
  • klaruska44

Re: Re: I am Sorry... :-*

Ano..Zuzka se změnila.. *9* ...a už nepatří taky domého života..změnila se a to dost..a neva mně se to též seká.. *3* *9*
  • puspuspusinka

Re: Re: I Hate FB :-///

Jo prostě na FB máme nějaký věci .... ale nidky mě nezmění tak že bych se na vás vykašlala kam se ten vypatlanej FB hrabe na Vashley a osobky ... ani po konečky paty osobkám nejni *14* *8* *4*
  • kajuska4

Re: Já sem blbá ... :-// xDD

Nejsi blbá..tož tak v Po já jsem si ho dnes též chtěla koupit ale pak jsem si řekla že mám ještě od té tety ještě mně zbylo super.. *14* *4*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: !!

Áááá to je od vás tak kwásný ... tohle je vážně úžasný ... já ve vás vidím vážně ty nejlepší kámošky na světě ... *14* *3* Že když tu nejsem tak si beze mě nechcete povídat ... víte jak to na mě působí jako že vám vážně chybím a to je pro mě hrozně hezký že vím že vám na mě záleží aspoň torchu ... yeahh .. ste moje zlatínka ... *14* *3*
  • klaruska44

Re: Re: Re: Re: ehm..

ok *14*
  • kajuska4

Re: I am Sorry... :-*

Přesně.. *14* ..Nessynka a Ashleynka jsou prostě nejlepšííííííííííí *14* *14* *14* *14*
  • kajuska4

Re: I Hate FB :-///

Aha..já bych ho též zrušila ale pak bych nebyla v kontaktu s Nessy *14* ale nenávidím ho..!! *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit