Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Já sem blbá ... :-// xDD

Kajuš já si zapoměla koupit ten lak... já sem ták blbá ... *15* *15* No je tohle možný semnou?? *15* *15* Tak já si na wíkend udělám teda tmavě červenej ... a v pondělí si ho koupím .. no ale jako stupidita du kolem drogerky ale koupit si ho zapomenu ... no já sme fakt na prt ... *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

I Hate FB :-///

Já teda FB nenávidím, zrušila bych si ho hned, ale musim ho mít ... jak sme byly v Maďarsku na výměnném pobytu tak jedině na FB sem s tou holkou v kontaktu .. jinak bych ho zrušila ... nesnášim hoo ... *8* *9* Je to kravina ... *8*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: ehm..

Už sem tu Zlatíška mojeee,... *14* *14*
  • puspuspusinka

I am Sorry... :-*

Promiňte seká se mi net ... už mě pěkně vytáčí a pokud jde o Zuzku ... ta se mi už pěkně dlouho neozvala absolutně nwm co s ní jee... a na oso sem jí už taky dlouho neviděla... pro mě je jedna z těch co patří k těm FB pitomcům ... nechci jí kritizovat ani pomlouvat ... je to hnusný sama sem si to zažila ... ale nejni pro mě už taká kámoška ... odešla mi z života ... možná bych se s ní bavila, ale prostě ze života mi zmizela ... *8* *9* *9* A je mi to líto ... *9* Noo a teďka zpátky k Vashleyncee... ty mě aspoň nevytáčí ... *14* *15*
  • klaruska44

Re: Re: ehm..

ok *4* ale Míša asi ne.. *9*
  • kajuska4

Re: ehm..

Já tu jsem...... *4*
  • klaruska44

ehm..

*7* *4*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: !!

ok *14* *4* změníme téma..ale Míši si tu beztebe si tu nebudeme kecat. *3*
  • klaruska44

Re: Re: Re: !!

Mně taký ne.. *9* už nechci o ní mluvit.. *3*
  • kajuska4

Re: Re: !!

Přesně tak ona když tu chodila patřila do mých kamarádek ae nevěděla jsem že bude milovat Fb. *9* ale už též není moje kamarádka..ani na Fb kdyžtam jsem což dnes jsem tam vůbec nebyla a ani ne včera nechodím tam ale nenapíše.. *9* *9*
  • klaruska44

Re: !!

Já tedy už dlouho ne protože jsem věděla že se zase změní a je to pravda..Fb Fb aby sa se s toho nepototo..ať si ho i sní...jde vidět že ho miluje víc než osobky tam je celej den a na osobky se podívá jen ráno..Není moje kamarádka!A nikdy nebyla Nejlepší jen vy dvě jste moje nejlepší *14* *14*
  • kajuska4

!!

Zuzana je lhářka už jí nevěřím nikdy!! *16* Kdo jí věří.? *9*
  • kajuska4

Re: Re: Ahojík ... :-)))

Čauky.néé to bude smutné moc moc.. *9*
  • klaruska44

Re: Ahojík ... :-)))

Ahojík..ou.. *15*
  • puspuspusinka

Ahojík ... :-)))

Nooo jako jsem úplně v krdeli ... *15* *15* Já ten příběh Hellcats tak nějak chápu z těch fotešek a normálně sem úplně smutná protože v 10. díle se asi ten blonďák rozejde s Ashleynkou ... teda aspoň podle těch fotek to tak vypadá ... kanec hnusnej ... *8* *15* Já vím asi to moc prožívám ... *15* *15* *15*
  • kajuska4

Re: Re: New Paparazzi

Přesně Klárushko *14*
  • klaruska44

Re: New Paparazzi

Krása..moc moc *14* *14* *14*
  • vanessa-hudgens9

New Paparazzi

Ashleynka jak odcházela s tělocvičny akorát se schovávala botama..ale i tak jí to slušelo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*
  • kajuska4

..

Mno já už jdu tak dobrou noc zlatko..

I love Vashleynka.. *14* *4*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Zase dotaz ... wim sem děsná ...

Nz..for you nothing.. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit