Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Sem tu do 20 minutek :-**

Hey tak já se du vysprchnout a do 20 minut sem tu ... *14* *4* Ju?? *14* *3*
  • kajuska4

Re: Páááni já sem ale utahanáá ... xDD

Jaj..Hehe..xD...taky nesnáším tělák..jsme dnes šli v Tv na 2 hoďky se projít a šli jsme ke mně a stáhlo se mně Letka Bouřliváků ááááá *14* hele my jedeme k babičce Klárush jela semnu..a pak pojedeme dom vezmu noťas a budu tu doma v Mikecu zatím papaa *14*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Ááááá jsem šíleně šťastná xDD

No říká že už úplně vidí jak její dcera skončí ve vezení jestly bude po ní taky taká rebelka ... *15* *15* *15* To bylo dobrý, no ale věřim že bude úžasná ale stejnak si jí s děckem neumim představit ... *14* *15* Už se těšim na ty Vashley ... *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Momentík ... :-* xDD

Jdu se vykoupat ... abych měla pokoj a mohla být poté už jenom na kompu, snad mi tedy nezdrhneš budeš tu tedy moct být ju? *7* *14* No a pak bych si chtěla pustit něco s Ashleynkou .... *15* Nemáš chuť na HSM3??? Nebo na HSM2?? *15* *15* Nebo na Příšerky?? *7* *14* Bych si chtěla pustit něco s tebou aby sme mohli si o tom povídat ... *14* *15* *15*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Ááááá jsem šíleně šťastná xDD

Ou..ale určo to zvládne...bude dobrá mamina *14*
  • puspuspusinka

Páááni já sem ale utahanáá ... xDD

Dneska byl fakt den ... sem mega utahaná hlavně z těláku ... *8* *9* Dneska byl blbej ale na konci sme si daly basket... yeahhh ... miluju hooo ... to sem vždycky ve svym živlu ... *14* *3* *15*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ..

Áááácha... *15* *15* ..
  • puspuspusinka

Re: Re: Ááááá jsem šíleně šťastná xDD

Jo ona řekla že už jednou byla těhotná ale potratila a bojí se aby bylo vše OK... tak proto jí to moc přeju ... *14* *3* Supeeer ... *14* *3* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: ..

Já se učila hodinu a půl ... němčinu tam sem dělala úkol na A4 *8* Sme měli napsat svůj článek ... *8* pak zeměpis ten si ale budu dopisovat buď dneska večer nebo ve škole ... teď se mi nechce ... *15* *15* A bižuli a ta se mi taky nechceee... si to přečtu před hodinou a to stačí ... *14* *3* *15*
  • kajuska4

Re: Ááááá jsem šíleně šťastná xDD

Wow..přeju jí to taky.. *4*
  • kajuska4

Re: Re: ..

Lol..já jsem se na učení dnes vůbec nepodívala.. *15* *15*
  • puspuspusinka

Ááááá jsem šíleně šťastná xDD

Áááá P!nk je těhotná, miluju jí je to jedna z nejlepších zpěvaček pro mě hlavně protože je tak skvěle praštěná ... *14* *3* Miluju jíí ... a přeju jí too ... čeká prý asi holčičku ale newí to jistě ... yeahhh ... *14* *3*
  • puspuspusinka

Re: ..

Supeer ... já už se naučila jednou si to přečetla a prdim na to ... nebaví mě to k čemu mi bude že železo má 2,5 tvrdost ... *15* *15* *15* a takovýhlee *15*
  • kajuska4

..

BG..máte zprávu na dizkusi Nessynky jsem ráda že tu zůstávám s vámi oni to zajistily tak že budu mít net v Drnholcu a v Mikulově-tam zatím.. *14* takže tu sem *14*
  • kajuska4

Re: Tak ja ti už necham ... =)))

Ok.. *4* ..dnes tu budu jen tak do 7večera..a pak se nudit a nudit doma. *9* Omg...tak Papa...měj se hezky.. *14* *14*
  • puspuspusinka

Tak ja ti už necham ... =)))

Tak se di pořádně nalíčit jako Nessynka a připravit a já už tě nechám stenak za 10 minut vyrážíš nee?? *7* *9* Tak paaa... a večer tu snad budu ... *14* tak snad tu budeš taky už newim jak to dneska budeš mít kvůli temu netu ... ale zejtra sem tu od 3 normálně a pak celej víkend ... *14* *3*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Tak až pudeš xDD

Stíhám v pohodě.. *1*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Jéééjda xDD

Jj to je.. *14* *14*
  • puspuspusinka

Re: Re: Tak až pudeš xDD

*15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Jéééjda xDD

*14* *14* Jooo já ho mám hrozně ráda, ale tady na týhle fotce je fakticky sladkeeej ... *14* *3* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit