-
Re: Re: Re: Re: ..
Super.. *4* .. *14* ..snad se to zobrazí.. *3* -
Re: Re: Re: ..
Já taky nn ... poslala sem jí to o Evánkovi jako tobě a pak se odhlásila ... *9* jo a upravila sem Ashleynce konečně životopis místo Mileyny sem tam napsala Aly a Brittany, tak snad se to ukáže... snad mi aspoň životopis schválí ... *4* *3* -
Re: Re: ..
Jj..ale nechápu kam zmizla Klárush.. *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: AHoooj :-*
Kačí jsem ráda že tu budeš s námi *14* -
Re: ..
OK... *14* -
Re: Re: Re: Konečně... xDD
Já tu jsem srry...jsem na ten net nasraná.. *9* -
..
Srry zlata mně blbne net.. *9* -
Re: Re: Konečně... xDD
A je tu Kajuška a Klaruška??? *7* -
Re: Konečně... xDD
Tak joo... *1* *15* -
Konečně... xDD
Táááák mám všecko vyřízený teďka už jenom rozesílám Evánka, snad si ho někdo přidá, je vážně ksvělej ... nechápu proč nejni u nás taky tak známej jako v Americe, je vážně supeeer ... *14* *3* a mrzí mě že nemá tolik fans ... *9* *9* No ale jinak ... teďka a tady Vashleynky ... rozjedeme to ... a povíme si a rozebereme zase všeckoo ... *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: AHoooj :-*
Ne Kačí nevadí ... tj super že si taky budeš povídat ... protože jedině tak můžeme Ashleynce pomoc ... aby se vrátila tam kam patří do první 10. *14* *3* A já sem náhodou ráda... když je nás tu víc ... takže kecáme tu všecky 3 snad se přidá i Klaruš ... *14* *3* A navíc Kačkooo vypni ten FB !! *8* A pod semka je to tu lepší fakticky ... -
Re: Re: Re: Re: AHoooj :-*
Hoooojky =) Budu tady taky pokud vam to neva *3* -
Re: Re: Re: AHoooj :-*
Já piji též... *4* ..ok pokám.. *4* -
Re: Re: AHoooj :-*
No jasně, jak si to proboha uhodla, notoje mi záhada ... tj hrozný ... *15* *15* *15* A nevadilo by ti počkat ještě minutku ... dojdu se jenom opláchnout ať to mam z krku a můžu se k vám zabalit až do newim kolika snad až do půlnoci ... záleží naúnavě ... *15* *15* *15* -
Re: AHoooj :-*
Čauky.. *4* ..¨
Nevadí..počkala jsem..a kafé s marmoškou.. *3* *1* -
AHoooj :-*
Pardoooon, toršku se to protáhlo ... *15* *15* tak sem tu ... máte mě tu ... jo a Kajuš hádej co si tu teďka vychutnávám ... jej ... mňamkaa .. *14* *3* *15* -
Re: Re: Re: Kajuškooo :-*
Jej *15* -
Re: Re: Kajuškooo :-*
A až do půlnoci jasný ... *15* *15* *15* Spánek neomlouvá ... *15* *15* *15* *15* -
Re: Kajuškooo :-*
Ahůj..jasný počkáme na tebe.. *14* I love you too *14* -
Kajuškooo :-*
Holki ... dneska přidu až v 6 z kytary... a pak drbarna jasny ... joo ... i lowe you *14* *14* *14* *14*