-
Re: Re: Nwm...
Já se taky šíleně těším na fotešky Vany ve svatebním ... yeahhh ... a počki až budou mít nějaké děti ... *15* *15* *15* To bude wááá ... *15* *15* No ale zatim ta svatba ... yeahhh ... už se těším jaký bdue mít šatečky ... já teda určitě chci mít podobný šaty jaký bude mít Ashleynka nebo Nessynka ... *14* *3* ty který s emi budou víc líbit ... yeahhh ... *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Áááá mě z tý Afriky jebnee...
Nojooo pořád tak už mě nepřesvědčuj ... *15* *15* a dneska jak sme psaly ten děják tak sem se učila a spletla si jenom jednu blblou věc a kvůli tomu budu mít za 2 nebo za 3 protože mi to ztratilo rovnou 3 body ... ale taková kravina prostě ... *8* *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: :-///
omg *9* -
Re: Nwm...
Já se těším až budou pak fotešky..Vany bude mít nádherný šaty a Zac nějaký obleček *14* *14* *14* oh. *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Áááá mě z tý Afriky jebnee...
Dáš.. *14* *14* -
Nwm...
Nwm sice jak je to teďka se Scottem a Ashleynkou, ale jsem děsně šťastná, že je to teďka báječný mezi Nessynkou a Zacem dokonce tak báječný že už konečně mluví o svatbě ... áááách ... *14* *3* -
Re: Re: Re: Re: :-///
njn ... tj ... ale já se spíš zase bojim nejhoršího ... že třeba mají pauzu nebo krizi atd ... *9* *9* -
Re: Re: Re: Re: Áááá mě z tý Afriky jebnee...
Tak já ti budu věřit ... že to dam a dam too ... *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: :-///
Přesně..třeba je v práci nebo tak..ale též mně to mrzí. *9* Njn chlapi jsou chlapi.. *9* -
Re: Re: Re: Áááá mě z tý Afriky jebnee...
to dáš držím ti palce *14* -
Re: Re: :-///
Já taky ... a teď když má Ashleynka skoro denně news ... tak je to báječný ... ale pořád mě trápý ten detail ... kde je Scott?? *9* Fakt mi přijde divný že už se s Ashleynkou neukázal dva měsíce na Candids ... ani na žádný akci ... *9* *9* *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky ... sem tu ale jenom na chvíli ... =(((
Aha.. *15* -
Re: Re: Áááá mě z tý Afriky jebnee...
NJN ... píšeme zejtra mega test ... si to přečtu ještě zejtra ve škole několikrát a dám to zase za 1 nebo za 2 ... horší nemam když se učim ,... takže pohoda ... *14* *3* -
Re: :-///
přesně..miluji tyhle Candids *14* -
Re: Áááá mě z tý Afriky jebnee...
Jaj.. *15* -
Áááá mě z tý Afriky jebnee...
Bože proč mají v Africe tolik kravin ... milion druhů obyvatel, milion nemocí a válek a problémů kdo si to má pamatovat ... *8* *15* a ty řeky a hory taky nooo ... *8* *15* *9* -
Re: Re: Re: Re: Ahojky ... sem tu ale jenom na chvíli ... =(((
NJN ... taťka si myslí že je to dobrý k výchově, že bysme si pokoj jinač neuklidily, kdyby nam nevzal kompa a tak nas nedohnal k šilnestvi až bysme ten pokoj nakonec uklidily z toho šilenstvi bez kompa ... *15* *15* No a jestly budu mít kompa ... tak už se těšim na půlnoční drbárnu ... *15* *15* -
:-///
Hey ty kwásňoučký candids se mi vůbec nechtějí přidávat ... přidaly se mi z Hellcats ... ale Candids nee... *9* *9* A ty sou zrovna nádherný jak tam má Ashleynka tu červenou čepičku ... áááá ... tam jí to tááák sluší ... *14* *3* *4* *9* -
Re: Re: Re: Ahojky ... sem tu ale jenom na chvíli ... =(((
Aha..dobře zítra pokecáme do půlnoci když je ve ST volno..platí. *3* ..a jaj.. *1* to je mně líto že ti za to bere noťas.. *9* -
Re: Re: Ahojky ... sem tu ale jenom na chvíli ... =(((
Jn, ale jestly mi ho nedá zejtra tak tu nebudu mcot bejt ani ve středu a to by mě kleplo těším se že zejtra dorazim domu a sednu semka na Ashleynku diskuzi a prokecáms e sváma až k půlnoci a ve středu pudeme pokračovta ... na čtvrtek se učit nemusim takže best by to bylo ... snad se tatka uklidní a dá mi notas, já mela totiž nepořádek v pokoji skoro jako Ashleynka v šatníku ... *15* *15* *15* a za to mi vzal noťase ... *9* *9*