-
Re: Ahojky ... sem tu ale jenom na chvíli ... =(((
Čauky..já..a acha to je škoda.. *9* ale aspoň něco.. *3* *4* -
Ahojky ... sem tu ale jenom na chvíli ... =(((
Ahojky Kajuškoo a Klaruškoo ... ste tu aspoň jedna?? Můžu tu bejt jenom chvíli ... taťka mi vzal počítač a já ho mám jenom na referát ... *9* *9* -
Re: Re: Re: ..
Ok..pokám na tebe..chybíš mně též zlatko *14* *4* ... -
Re: Re: ..
Yeahh ... a holki promiňte mi zlatíška, ale mám dneska udělat referát a pak se naučit na dva testy, takže promiňte,a le nejsem si jistá jestly večer přídu, ale budu se snažit ... *14* *4* *3* Protože bez vás sem v háji ... musím si s vámi povídat jinak sem v krdeli ... *15* *14* *3* Chybíte mi .. *14* *9* -
Re: ..
*14* *14* *14* ááá šílím nádhené moc *14* -
..
Čauky...nové paparazzi fotešky Ashleynka letěla zpátky do Vancouveru...moc jí to slušelo *14* -
Re: Re: Re: Re: Jééééé xDD Miluju Vampíry xDD
ok *3* -
Re: Paaaaaaaaaa... :-*
Aha..škoda papa *14* -
Paaaaaaaaaa... :-*
Paaaa... já už pujdu ... *14* *14* -
Re: Re: Re: Jééééé xDD Miluju Vampíry xDD
Já Twilighr nenáviděla, pak sem to náhodou viděla ... a už je to prostě jeden z mých nej ság ... ale nejlepší je stejnak Harry Potter *14* *14* -
Re: Re: Jééééé xDD Miluju Vampíry xDD
Aha..Svatba upíru neznám a Twilight jsem nikdy neviděla tož to já nemám ráda upíří film..jj Klárush musela..asi.. *9* -
Re: Jééééé xDD Miluju Vampíry xDD
Klaruška už tu nejni?? *7* *9* -
Jééééé xDD Miluju Vampíry xDD
Dneska dávaj film Svatba upírů ... wím je sice českej, ale mě se líbí já newim proč ale mě se líbí všecky filmy s upírama ... *15* *15* A nejlepší na světě Twilight ... miluju Twilight sagu ... áááá ... se budu dneska dívat ... *14* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: AHoj xDD
*15* -
Re: Re: Re: ..
Wow..aww to je skvělý *3* -
Re: Re: Re: Re: AHoj xDD
Noco se nudííím ... *15* *15* *15* -
Jj...jsou krásné *14* -
Jé ty sem přidala před půl hodinkou ... wow ... *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: AHoj xDD
Aha.. *15* -