Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Jéééééééééé... :-)))

Tak to netušim jak to maji oni ... ale na karaoketexty.cz je to lepší tam když přidáš fotku tak se ti hned zobratzí ... *4* *9*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Yeahh ... dneska sme toho napísaly, po dlouhé době konečně má Ashleynka trochu příjmy na diskuzi a návštěvnosti začíná se nám propadat do druhého sloupce ... =(

Jo Nessynka už má přes 2000 a Ashleynka se k nim sotva přibližujeee... *9* A jooo nooo chtělo by to nějaký new a věrný fans ... který by to trochu zvedly ... ale tak každej rok se sem přihlašuje dost lidí ... tak snad ... uvidímě... *14* *4*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Jéééééééééé... :-)))

Jj.. *14* *4* acha..tak asi proto *15* správce nestíhá tak jen ty co stihne asik *1*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Yeahh ... dneska sme toho napísaly, po dlouhé době konečně má Ashleynka trochu příjmy na diskuzi a návštěvnosti začíná se nám propadat do druhého sloupce ... =(

Doufám že dojdou..jinak.. *16* *15* ..a snad se přidají musí *14*
  • puspuspusinka

Re: Re: Jéééééééééé... :-)))

*9* *9*
    Já už se naučila že ve velkých porcí je přidávat nejde jinak se nic neukáže takže přidávám tak 4-5 denně někdy i víc a pak když se nepřidaj tak skusim znova a když jo tak jenom dvě tři ... víc ne ... ale lepší než nic ... *14* *9*
  • puspuspusinka

Re: Re: Yeahh ... dneska sme toho napísaly, po dlouhé době konečně má Ashleynka trochu příjmy na diskuzi a návštěvnosti začíná se nám propadat do druhého sloupce ... =(

Jo musí ... proto píšu ty párty pozvánky aby se tu sešlo co nejvíc lidí ... *14* *4*
    Tak a přidala sem dalších 5 foteček, tak uvidíme co se sem zítra ráčí přidat ... *15* *15*
  • kajuska4

Re: Jéééééééééé... :-)))

Áá ty fotky jsou užasné fakt nádherné *14* jako KLárush přidala sem fotky aspoň 20 a žádná se nepřidala..pak přidala k Nessy taky myslím 20 a přidali se jen 2.. *9*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ..

yes *14*
  • kajuska4

Re: Yeahh ... dneska sme toho napísaly, po dlouhé době konečně má Ashleynka trochu příjmy na diskuzi a návštěvnosti začíná se nám propadat do druhého sloupce ... =(

Ano..ale to se musí spravit...musí.. *9* jinač já fakt nevím.. *9*
  • puspuspusinka

Jéééééééééé... :-)))

Jééé za dnešek se mi přidaly dvě nové fotešky ... jak vylézá Ashleynka z autíčka a jak šla nakupovat s kapucí a měla zase ten báječněj copánek ... nádherné fotešky ... skusím eště něco přidat snad se to ti ráno zjeví ... *14* *4*
  • puspuspusinka

Já taky ... Forever Together ... *14* *4*
  • puspuspusinka

Yeahh ... dneska sme toho napísaly, po dlouhé době konečně má Ashleynka trochu příjmy na diskuzi a návštěvnosti začíná se nám propadat do druhého sloupce ... =(

Ashleynka se nám začíná propadat do druhého sloupce ... =( Je na 25. místě ... a to byla pěkně prosim vždycky v první 10. ... *9* *9* *9*
  • kajuska4

Ano..to jo.. *14* ...Ale jsem ráda že jsme zase BFF *14*
  • puspuspusinka

Já už tu budu skoro dva roky ... ty jsi tu o 100 dní dřív ncelých 100 dní ... a za tu dobu sme se stihly spolu bavit pohádat nenávidět pomlouvat a hlavně usmířit a milowat ... *14* *3* Zní to divně ale prožily sme toho spolu Kajuš víc než dost ... *14* *15*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ..

Ale víš že ty mně taky.. *9* *1* *4* ...znám vás hodně dlouho už od roku 2009 a kdybych nehledala nějaké fotky Nessy a nenarazila na tuhle nejlepší stárnku na světě tak vás neznám ale díky téhle stránce jsem vás poznala a za to jsem fakt vděčná *14*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Nejsem nudná??? =O

*15* *14* *3*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: ..

*14* *14* *14* A teď si mě dojala :'( *15*
  • tizzinka

Re: Re: Re: ..

¨Já vás taky moc miluji *14* zlatíčka *14* *3*
  • kajuska4

Re: Re: ..

Já tě tky miluji Míši. *14* ...já jsem ráda tky že vás a Vashleynku mám protože kdyby jste nebyly tak ani já ne... *14* MVHMR a strašně moc proně vším znamenáte *14* *4* jste nejlepší osůbky co mám..a to je hlavní *14*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Nejsem nudná??? =O

Nejsi zlodějka mně to newadí..vymysleli jsme to my dvě *3* a hotovo *1* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit