-
Re: Re: :-)))
Já nevím tak třeba přesně ráno na Vánoce hned jak vstaneme tak si je dáme...a srry seklo se mně všecko na čem jsem byla..brácha si něco stáhl a máme kvůli němu virus tak mně to blbne *9* -
Re: Re: :-)))
jÁ URčitě jo.. *4* -
Re: Re: Re: Re: ..
To je jasný že příjdu.. *14* -
Re: :-)))
Hey ste tu holky??? *7* *7* -
:-)))
Kajuš, ty Vánoční fotešky si nastavíme kdy??? *7* *14*
Abysme měly po celou stejnou dobu ty fotky ... já newim třeba od 22. 12. do 31. 12. ??? Nebo chceš jenom 23. 12. - 26. 12. nebo jak to chceš??? *7* *14* *15* *15* -
Re: Re: Re: ..
Supeeer... no tak doufám že budeš aspoň na té Vánoční párty ... bude předvánoční a to bude spíš sešlost ... ale na tu párty prostě musíš ... sem zase něco zorganizovala ... *15* *15* *15* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Official Sites ...
Kujííí *14* *4* -
Re: Re: ..
Ano taky a ještě poslouchám Hair od Tizz *14* a protože nám vypojily net a když jsem byla ve škole tak jsme museli dělat něco do nějakýho předměnu a nemohla jsem sem takže srry *9* ale na novinky jsem se podívala hned jak zapla kompla *14* jsou krásné *14* -
Re: ..
Jé Čauky..tebe jsem tu dlouho neviděla..mám se dobře a ty?A jsem tu ty? *3* -
..
Jé Ahoj *14* jak se máte a co děláte?Ty nové fotky Ashleynky jsou nejkrásnější nemohla jsem z nich.. *14* a na tu párty dojdu doufám že nám neodpojí net jako teď *9* *14* -
Re: Re: Re: Re: Official Sites ...
http://ashleytisdale.org/ to je ono určo to znáš a nevadí klidně si je ber *14* -
Re: Re: Re: Official Sites ...
Fakt??? Já je tu ještě nemam ... jakou máš official site vlastně ty Kajuš?? *7* *4* By mě zajímaloo ... abych měla vždycky čerstvý candids na oso *15* A neboj blog nemam takže ti z něj infa krast nebudu ... *15* -
Re: Re: Official Sites ...
Ok..je ten je upa nádherný moc moc *14* jo KLárush dojde zachvíli jsme byly v Drnholcu spolu si hrát s koťátkama jsme si hrály na maminku a na tátu *15* *1* a zase nové Candids Ash šla nakoupit oblečení do NY..moc jí to slušelo fakt *14* -
Re: Official Sites ...
Pošlu Kajuš a Klaruš do vzkazíků ... ju? *14* *3* -
Official Sites ...
Hey dneska má stránka kam si chodím pro Candids výročí nebo cooo ... a ten new dessing je absolutně the BEST !!! *14* *3* -
Re: Re: áá..omg..krása
Yeahhhh ... *14* *14* *14* -
Re: áá..omg..krása
Krásné *14* -
áá..omg..krása
Objevily se nové Paparazzi Ashleynka šla za přáteli..moc jíto slušelo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Už musím ...
Yes... *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Pozvánka xDD
ok *1*