-
Uvažujiii ... xDD
Hey co kdybysme udělaly nějakou předvánoční párty ... na který bysme se sešli a domluvily na nějaký Vánoční ... chtělo by to zase to tu aspoň jeden večer trochu rozjet ... Byl by to jeden celej včer na Ashleynce a jedině na Ashleynky diskuzi a další na jednině Nessynky ... *15* *15* *15* To bych udělala o Vánočních svátcích ty sou dva a předvánoční by byla nějaká sešlost třeba na čerty nebo s píš po čertech na čerty pudu asi do ěmsta *15* *15* Prosím prosím ... tyhle párty vždycky zvýšily návštěvnost ... a aspoň se pozná kdo ještě má Ashleynku rád ... kdo příde jí má rád a kdo ne buď nemá čas a nebo na Ash total kašle ... :-// *9*
Kdyby to bylo zlý tak tu aspoň budu já Kajuška a Klaruška doufám ... my 3 FOREVER ... *14* *3* *4* *14* *14* I lowwe Vashleynka and Seminka ... *14* *14* *14* *14* *3* -
Re: Ahojky :-*
Hey holki, těch paparazzi photos je tolik tolik tolikaaa... že si ani nemůžu rozhodnout kterou fotešku si mam dát na profil ... všecky sou božíí ... tak kwásnýý ááá *15* *15* *15* *15* -
Ahojky :-*
Ahooooj *15* *15* -
Re: zase další
Jsou nádherné všechny čučím fakt tolik fotek s 1 dnes se ukázalo *14* *14* *14* *14* *14* -
zase další
Tentokrát šla do salonu..twe moc jí to na vše fotkách slušelo ale strašně moc *14* *14* -
Re: ..
A další šla si pro kafé...wow *14* *14* -
..
A další odcházela od rodičů *14* -
Re: Re: Re: ..new..
A další šla za rodičem.. *14* *14* *14* -
Re: Re: ..new..
Krása šílím a slintám *14* *1* *14* -
Re: ..new..
http://ash-tisdale-loves.blog.cz/ *14* -
..new..
New Candids na mém blogu je to jejich totiž hodně i s minulého měsíce..moc jí to slušelo opravdu moc *14* *14* *14* -
Re: Kajuššššššššššššššš
Jasnéééé *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Sharpay
lol *15* *15* -
Re: Re: Re: Ááááá xDDD
Ano..přesně..Nessynce sluší jen černá..a Ashleynce vše *14* -
A já se nehádám ... já se jenom naseruu ... *15* *15* *15* *15* *15* nic ve zlym Makys ... *15* *15* -
Re: Re: Ááááá xDDD
No jakooo já tu slintám nad tou černou ... jakooo Ashleynce fakt sluší všechnooo ... třeba Nessynce by blond ani moc nesedla, ale Ashley sluší fakt úplně všechno ono to bude asi tim že když je bloncka tak ty tmavý vlasy jí sluší všechny ale černovláska na bloncku je blbost ... *15* *15* *15* -
Hehe...to já jsem se málem kvůli tomu pohádala s Helčou.. *15* že to přidáváme stejně *15* -
Kajuššššššššššššššš
Kajuššššš... sešššššš tuuu?? *15* *15* *15* *15* -
Re: Ááááá xDDD
Áááá to si jdu zahráááttt *14* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Sharpay
Nocococc... to tu jak debil přidám, a ostatní si to sem přidaj taky ... *15* *15* *15* *15* *15*