Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Uvažujiii ... xDD

Hey co kdybysme udělaly nějakou předvánoční párty ... na který bysme se sešli a domluvily na nějaký Vánoční ... chtělo by to zase to tu aspoň jeden večer trochu rozjet ... Byl by to jeden celej včer na Ashleynce a jedině na Ashleynky diskuzi a další na jednině Nessynky ... *15* *15* *15* To bych udělala o Vánočních svátcích ty sou dva a předvánoční by byla nějaká sešlost třeba na čerty nebo s píš po čertech na čerty pudu asi do ěmsta *15* *15* Prosím prosím ... tyhle párty vždycky zvýšily návštěvnost ... a aspoň se pozná kdo ještě má Ashleynku rád ... kdo příde jí má rád a kdo ne buď nemá čas a nebo na Ash total kašle ... :-// *9*
    Kdyby to bylo zlý tak tu aspoň budu já Kajuška a Klaruška doufám ... my 3 FOREVER ... *14* *3* *4* *14* *14* I lowwe Vashleynka and Seminka ... *14* *14* *14* *14* *3*
  • puspuspusinka

Re: Ahojky :-*

Hey holki, těch paparazzi photos je tolik tolik tolikaaa... že si ani nemůžu rozhodnout kterou fotešku si mam dát na profil ... všecky sou božíí ... tak kwásnýý ááá *15* *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Ahojky :-*

Ahooooj *15* *15*
  • klaruska44

Re: zase další

Jsou nádherné všechny čučím fakt tolik fotek s 1 dnes se ukázalo *14* *14* *14* *14* *14*
  • kajuska4

zase další

Tentokrát šla do salonu..twe moc jí to na vše fotkách slušelo ale strašně moc *14* *14*
  • kajuska4

Re: ..

A další šla si pro kafé...wow *14* *14*
  • kajuska4

..

A další odcházela od rodičů *14*
  • klaruska44

Re: Re: Re: ..new..

A další šla za rodičem.. *14* *14* *14*
  • kajuska4

Re: Re: ..new..

Krása šílím a slintám *14* *1* *14*
  • kajuska4

Re: ..new..

http://ash-tisdale-loves.blog.cz/ *14*
  • kajuska4

..new..

New Candids na mém blogu je to jejich totiž hodně i s minulého měsíce..moc jí to slušelo opravdu moc *14* *14* *14*
  • kajuska4

Re: Kajuššššššššššššššš

Jasnéééé *1* *1*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Sharpay

lol *15* *15*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Ááááá xDDD

Ano..přesně..Nessynce sluší jen černá..a Ashleynce vše *14*
  • puspuspusinka

A já se nehádám ... já se jenom naseruu ... *15* *15* *15* *15* *15* nic ve zlym Makys ... *15* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Ááááá xDDD

No jakooo já tu slintám nad tou černou ... jakooo Ashleynce fakt sluší všechnooo ... třeba Nessynce by blond ani moc nesedla, ale Ashley sluší fakt úplně všechno ono to bude asi tim že když je bloncka tak ty tmavý vlasy jí sluší všechny ale černovláska na bloncku je blbost ... *15* *15* *15*
  • kajuska4

Hehe...to já jsem se málem kvůli tomu pohádala s Helčou.. *15* že to přidáváme stejně *15*
  • puspuspusinka

Kajuššššššššššššššš

Kajuššššš... sešššššš tuuu?? *15* *15* *15* *15*
  • kajuska4

Re: Ááááá xDDD

Áááá to si jdu zahráááttt *14* *1* *1*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Sharpay

Nocococc... to tu jak debil přidám, a ostatní si to sem přidaj taky ... *15* *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit