-
Re: Re: 4 místo
Já taky je mám ráda obě ale Ash víc :D A to že Avril odložila vydání CD jsem nevěděla, to je škoda :( A seriál Hellcats doporučuju, viděla jsem 4 díly a je to super *14* -
Re: 4 místo
Jooo sice je mám ráda obě, ale teďka mě nasralo že Avril zase odložila CD, takže sem u Ashley, jinak je miluju obě *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Ashley v Disney !!!
S prominutím pro ty kdo máte rádi Miley, ale já jí nesnáším ... *4* -
Re: Re: Re: Re: Ashley v Disney !!!
Přesně... jako Mileyna tej je 17 a mohla se zasnoubit s Liamem a může si střídat kluky jak ponožky děvka, a Ashleynka kterej je 25 let a má skvělý pevný a dlouhý vztah, tej jako budou něco kecat jo? *8* To mě total naštvalo když sem četla ten článek ... joo a objasnila i t jak psaly v bravu že prej Disney chce aby byla nevinná a matka chce aby pracovala u Disney proto se s ní nějak chvíli nepohodla ale rodiče i sestru a Scotta miluje a je jí líto že se s matkou hádala nebo co ... a že prej s Disnem asi skončí nadobro ... *4* *9* *9* Cože je dobřeee *4* *4* -
4 místo
Ashley předhonila Avril Lavigne a teď je Ashlinka čtvrtá *9* Snad to tak zůstane a už více neklesne. holky, kluci, přidávejte si Ashlinku, prosííím :) *3* -
Re: Re: Re: Ashley v Disney !!!
O tom že jsou na Disneyho špatné podmínky jsem věděla, ale že až tak... Ashley udělala to nejlepší co mohla *3* -
Re: Re: Ashley v Disney !!!
jjj *16* -
Re: Ashley v Disney !!!
to súú pi..Ashleynka se nebude k vůli takovým hajzlům rozcházet HAJZLOVÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ A PI.. a ti egzoti at jdou doprdele -
Re: Ashley v Disney !!!
jééééé *14* *14* *14* -
Ashley v Disney !!!
Ashley v Disney už hrát Nebude, myslím, že už NIKDY !!! Disney si stanovuje neskutečný podmínky a Ashleynka odstouila od smlouvy, protože oni chtějí aby se rozešla se Scottem, že prý jí láska odvádí od práce a ona jim do očí vytmavila, že život si od nich dirigovat nenechá a odešla, jakoo to fakt přehnaly dementi, že prej s takovými lidmi pracovat nebude, i kdyby neměla už nikdy točit a zpívat vždy bude pro ni nejdůležitější rodina a láska, na ně prej kašle... a dobře udělala ... *4* *8* -
Re: Re: ..
krásnéé *14* *14* *14* -
Re: ..
jjjj *14* -
..
tie nové fotky s akcie sú prekrásne *14* -
Re: Re: ashley tisdale
Neboj to víme jak se to čte ... blbý nejsme ... *15* -
Re: Re: Re: Re: Hellcats!
nemáš zač *4* -
Re: Re: Re: Hellcats!
pozriem sa a ďakujem *14* -
Re: Re: Hellcats!
Nie a kde si ho videla? *14* Však ešte nie je u nás *14* -
Re: Re: Hellcats!
http://www. seria lycz. cz /?s=hellcats
Smaž mezery. Zatím jsou tam jen čtyři díly a je to s titulkama. Ale je to naprosto DOKONALÉ *14* *14* *14* -
Re: Hellcats!
Ja eště ne ale chtěla bych kde ses na to koukala? *4* -
Hellcats!
Ahoj všichni!
Tak co, už jste někdo viděli Hellcats? Já jo a je to ÚŽASNÉ! *14*