Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jiank..

jinak jsem moc ráda, že tu chodí více a více nových lidí :D já jsem do Ash taky blázen.. snažím se podle ní oblékat jak to má na paparazzech :D *14*
  • ahojky

Ahojte BG.. mno jak se máte?? teda podle mě zas mě tak nevadí, že je na tom místě... a že je pod vanessou a tak.. já ji zboznuju.. Její nový seriál Hellcats, je fakt pecka...vžycky bude mou hvězdou.. v americe je hellcats hrozně slavný, je snad ve všech obchodácích.. Ash se snad pořád objevuje na titulkách v německém bravu.. ale myslím, si že Ash je pořád suer.. i když není tak slavná jako předtím, ale zase dobré je to, že ji už nidko nepovazuje jako ta disney hvězdička. ona jim vždycky bude.. ale už v takových filmec nehraje a myslím, že ani nebude.. takže apa:) *14* *14*
  • Čaukyy

Ahojik Ashleynky jak se máte?? *14* *14* *14* *4* *4* *4*
  • Heey... :-(

Hey jako mizeriee... *9* *9*
    Ashleynka nám z 10. místa skončila na 17. místě a to je jakoo fakt dost hnusný ... úplně na ní všeci kašlete kromě Kajuš a nových BG občas ještě Markétka *14* ale jinak sem dcl dost naštvaná na ty co tu nebyly mega dlouhooo *9* *9* *9* Fakt ... jakooo dřív bývala na 5. místě pak to skočilo na 10. a když to bude takle dál tak bude na 100. místě *9* *9* *9*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ..

Nejsi blázen.. *4* *4* Já mám taky ráda Ash, ale víc Van no.. *4* *14* Se ji taky snažim napodobit, i když mám hnědý vlasy, ale například v malování.. *3*
  • kajuska4

Re: ...

jéééééé *14*
  • ashley.sharpay

...

já jsem našla HELLCATS na ulož.to,ale si to bude v angličtině,ale to neva!!! *3* *3*
  • kajuska4

Re: I lowe Ashleynka

přesně *14*
  • puspuspusinka

I lowe Ashleynka

Ashleynka is the BEST !!! *14*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Božeee... :-)

Jéé Ashleynka by měla s Aly fotit photoshooty častěji *1*
    Zase mají new, a ještě lepšíí ... je nádherneeej *14*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ..

A víš poč?Protože si přebarvuji taky vlasy jako Ash *14* ale barvím se sama *4* teď mám hnědý a mám je ostříhaný jako Ash jsem blázen že?A ve škole už mám přezdívku Ash *14* *1* a ty máš ráda Vanessu podle obrázku že?Tu mám taky ráda je dobrá hlavně Sneakernight *14*

Dobře.. *1* *4* *4*
  • tizzinka

Re: Re: Re: Re: Re: ..

Čauky jasně já jsem Andrea a mám přezdívku Ash *15* *1*
  • tizzinka

Re: PVP

jj já taky *14*
  • mileycyruska

PVP

Já hrozně miluju ten Ash filmík Příšerky v podkroví♥ viděla sem ho až ted pre sem nemela časík a je fakticky upa boží :-* *14* *14* *14*

Ahojky..Páni, tady jsou nový lidičky, vítám.. *4* *4* Jinak já jsem Zuzka.. A ty fotky s Aly jsou krásný! *4* *14*
  • tizzinka

Re: Re: Re: Božeee... :-)

taky *14*
  • vítám

Ahoojík tak sorráč že jsem tu nepsala to k vůli škole...jinak vítám Andrejku *14* *4*
  • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Božeee... :-)

jsou fakt boží *14* *14* já se mám fajně, co vy???:)
  • CD

Ahoj, prodávám 3 CD,
    Vanessa Hudgens- IDENTIFIED
    HSM1+Karaoke version
    HSM2 Remix
    Jsou to všechno originálky, stál by jeden kus 129 Kč a k tomu bych nabídla dáreček. Ozvěte se na e-mail, pro zájemce nafotím výrobek. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit