-
Happy bday
HAPPY BIRTHADAY ASHLEY!!!! *3* -
happy:-)
Happy B-day Ashley:-):-) -
Vše nej! =) =o*
Ashleynko naše.. *4* Přeju ti vše NEJLEPŠÍ k tvým krásným 25-tým narozeninám.. *4* Hodně štěstíčka, zdraví, lásky, ať se ti daří jak v soukromém životě, tak i v herectví a ve zpívání.. *4* *14* A žádné trápení.. *4*
I love Ashleynka.. *14* -
birhtday
Ashley preju vsechno nejlepsi at se ti vsechno dari v soukromem zivote i ve slavnem a mas vic a vic fanousku co te budou mit radi *4* *14* -
všechno nejjjj!!
Táááák Ashley,zejtra máš narozky..píšu ti teď,protože tu zejtra nejsem,takže VŠECHNO NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍ K TVÝM 25.NAROZKÁM TI PŘEJE AGI!!! *14* *14* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: narozky
*1* *3* -
Re: Re: Re: Re: narozky
co to bylo to ááá *14* *14* *14* to se ti povedlo :D asi se už nemůžeš dočkat :) -
Re: Re: Re: narozky
*4* *14* -
Re: Re: narozky
Ááááááááááááááááá -
Re: narozky
jj zítraa *4* *14* *14* -
narozky
Už brzy má ash narozkýýý :) -
Re: ćauky
Ahojík ano jsem tu *4* *14* -
ćauky
Čauky, sem tu jenom na hodinku, pak jedi k doktorovi a ve 12 budu doma akorát na oběd, takže tak v 1 se tu zase zjevim ... *14* Ste tu někdo, Kajuš? *7* nebo Zuzy? *7* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Black Eyed Peas
Nn v pohodě já jsem to řekla popravdě že jen jednu písničku jinak je taky nenávidím. *1* *3* -
za 1) Mě je to jedno poslouchej si koho chceš *14* To je tvoje věc *14* Já ti nebráním, ale prostě můj názor je že sou to úchyláci *1*
a za 2) ta tapetka je božííí... už jí mám od včerejška na ploše *14* *14* *14* -
Re: Re: =))
Přesně tak.. *1* *1* -
No nic pádím jdu se koukat na Tv zítra tu k večeru zase budu papiQ *4* *14*
I love Vashleynkaaaaaaa *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Black Eyed Peas
Přidala jsem tapetku tady k Ashleynce *4* *14* -
Re: Re: Re: Black Eyed Peas
Acha..jen jednu písničku Automatic nic víf jinač je taky nenávidím ale já dělám že to zpívá někdo jinej. *4* -
Re: Re: Black Eyed Peas
Cože? Ty posloucháš ty zasraný tokiáče? *7* Jako s prominutím, ale já je nenávidím *1* *1* *1*