-
Re: Black Eyed Peas
Plomiň brácha vypl celej net tak jsem se sem nedostala srry *9* *4* já je už neposlouchám srry *4* *14* moje nejlepší skupina je TH a AFH *14* -
Black Eyed Peas
Srry vím že to semka nepatří, ale jakou písničku máš Kajuš nejradši od BEP? *7* *14* Já tu jak byla teďka v Kobře ... Let's Get Re-stared *14* *14* *14* -
Re: Re: ...
Jasně. *1* Promiň. Byla sem se vykoupat. *1* -
Re: ...
Srry budeme=) -
...
Míši bude kecat *7* *14* -
Re: Re: Re: Re: Grrrrrrrrrrrrr. :-/
Jj přesně...tak jo.. *4* *14* -
Re: Re: Re: Grrrrrrrrrrrrr. :-/
Tvl ... lidičky ... IGNORACE ... !!! *14* Jakooo začaly nám prázdniny a já se rozhodně nehodlám srát s FB a kazit si jím náladu ... prostě ... Vashley ... tj jediný co mě bude zajímat a Avrilka a Kobra 11 a na nějakej vypatlanej FB ... víte co ... *1* *8*
Jinak bych se mušela zase naštvat a to nechci !!! *3* -
Re: Re: Grrrrrrrrrrrrr. :-/
ach jo..to už není snad možný.. *16* mně už to totalně ser* *9* -
Re: Grrrrrrrrrrrrr. :-/
do hajzlu s ním *8* *8* -
Grrrrrrrrrrrrr. :-/
Hey, ale teďka mě FB totálně naštval,... on se sápe i semka na osobky ... děte na fotky a podnimi je FB koment !!! *8* *8* *8* -
Re: =))
Jakooo z toho dílu nemůžu *1* *1* *1* Jak Van, ha ha ha já děsím London Tippton ... *1* *1* *1* Nebo London, super mám kámošky ve vězení ... *1* *1* *1* -
=))
Jsem se včera dívala na sladký život Zaka a Codyho a zrovna na ten díl, kde hrála i Van.. *4* *14* Dobrý díl.. *1* -
Re: Re: Re: Poslední paparazzi ...
Sme 4 *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: narozeninky
Jj sluší Vany moc *4* *14* -
Děkuju Kajushko.. *4* *14* Jinak Vanessce to moc sluší, jak šla na tu jogu.. *14*
Mišulko, pokud chceš tu fotku, tak ji mám na Fb v albu Vashleynka =)) *14* -
Re: Re: Re: Poslední paparazzi ...
*9* *9* -
ta foteška je fakt překrásná *4* *14* -
Re: Re: Poslední paparazzi ...
Opravdu..Nechápu tu její mámu.. *9* Opravdu Ashleynku lituju.. *9* *9* -
Juu..Děkuju.. *4* *14*
ALe já jsem ji musela upravit, protože ono to bylo u článku z časopisu, tak jsem si odřízla ten text a zbyla mi z toho jen ta fotečka.. *4* A nevim, kde jsem to už našla.. *9* ALe jestli chceš, tak ti to dám na Fb a můžeš si ji uložit.. *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Nechcete někdo ke mě na prázky přijet? xDDDD
*15* *15*