-
Bravo !!!
Hey lidi, kdo četl to Bravo s Ashleynkou? *7* Věříte tomu s tou Lisou Tisdale? *7* Jako jestli je vážně taková, tak být Ashley tak už jí něco řeknu, tahle opičí láska, je fakt na nic !!! *9* Chudák Ashleynka ... když není ani se Scottem osamotě... *9* Ale já tomu věřím, koukněte se na ty paparazzi, ona Ashleynce vážně leze všude za zadkem, proto se možná taky na těch s matkou mračí *9* *9* *9* Chudinkaaa... *9* -
Re: narozeninky
Hmmmm... *9* Mě je to jedno přiď si nebo nechoď, mě stačí když tu bude Markétka a Markétka a Kajuška a Zuzinka ... a ostatní ať se na Ashleynku klidně vykašlou, když jí nemají rádi *9*
Nic proti tobě ... ale snaž se aspoň na chvilku přijít, i ty Kajuš !!! *14* -
narozeninky
Ahojky holky já možno přijdu na Ashleynčiny narozky ale naše třídní učitelka pořádá závěrečnou ppárty u bazénu takže nwmm -
Re: Papaaaaa.
Acha..tak papiQ měj se *4* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Nepatrně mi hrabe ... xDD
Thanks ... *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Ááááááááááááá
Ježiši blé.. *9* *1* *3* *3* *3* to já jsem měla paprikové.. *4* -
Papaaaaa.
Hey já du tak papááááá. *14* I love you !!! And I love Ashleynka and Vashleynka and Nessynka !!! *14* *14* *14*
*14* *14* *14* *14* *14* Ashleynka is the BEST, hey hey hey hey ... *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Nepatrně mi hrabe ... xDD
Twe... *5* *1* *3* ty si borka..to bych já nezvládla *3* *13* *15* -
Re: Re: Re: Re: Ááááááááááááá
Mnooo, to když sem naposled smíchala frapéé s brambůrkama tak se mi udělalo tak blbě, a víš co sem si dala potom místo vody, já husa sem si dala ještě hranolky a pak sem nemohla usnout páč mi bylo blbě *1* *1* *1* *1* a le blejt se mi nějak nechtělo ... *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Jááááá... sem asi ... MAGOR !!! xDD
JASNÝ *4* *14* -
Re: Re: Jááááá... sem asi ... MAGOR !!! xDD
to já též ale víc do Ash a ty do Ness *14* ne? *7* *14* -
Re: Re: Re: Re: Nepatrně mi hrabe ... xDD
Jonooo. Já mám jenom 12 000 Ashleynky ... ale nejsou to všecky jako nafocený ... třeba od jedný fotky mám 5 stejných ale z photofilteru nějako upravěný ... a to nepočítám paparazzi a od Nessynky asi taky tak nějak ... a potom videa ... tak to ani rači počítat nebudu ... *1* ty už očíslovaný nemám ... *1* a k tomu všemu mám to samý ještě od Avrilky jenže od tý mám asi 15 000 fotek páč mi furt kámoška posílá a upravuje, potom tapety tak to mám rozedělený jako videa i jako fotky do skupin a v jedný je Vashley 2005 až do Vashley 2010 pak Ashley narozeniny, Ashley paparazzi a tj dělá celkem vashley složek asi 318 myslím ... a v každej složce mám něco přes 100 tapet, který si sama dělám ... a nebo mi je dělá kámoška ... a písničky a mnooo to bych tu byla ještě 100 let ... *1* *1* *1* a to sem stihla za půl rok ... *1* *1* *1* -
Re: Jááááá... sem asi ... MAGOR !!! xDD
Já do Vashley *4* *14* *3* *14* -
Re: Re: Re: Ááááááááááááá
Acha..wowík se máš.. *4* *14* *3* já jsem měla dnes v Rakousku brambůrky=)(Místo školy jsme jeli nakupovat ale pššt *1* *3* )a aji ledové kafé mňamka to byla *1* *3* -
Re: Re: Re: Re: Nepatrně mi hrabe ... xDD
Jsme na tom stejně Míši *1* *3* -
Jááááá... sem asi ... MAGOR !!! xDD
Já sem MAGOOOOOR do Ashley... *14* -
Re: Re: Re: Nepatrně mi hrabe ... xDD
Aji plakátů mám milion aji na zdi aji v krabici..a aji obrázky v komplu taky mám hodně *4* *14* *1* -
Re: Re: Ááááááááááááá
Já si to vypáálila na DVD, a k telce sem si vzala brambůrky a pití a byla sem sama doma tak sem si to pustila a pořád sem si přetáčela konec ... ten je fakt dobreeej !!! *1* *1* *1* -
Re: Re: Nepatrně mi hrabe ... xDD
Se máššš... *14* *9*
Já mám jenom 5 plakátů a pak něco málo z časáků ... *9* *9* Ale v mojem kompu by ses vyžívala ... *1* *1* *1* Od Vánoc co mám svýho kompa, sem si až přímo zadělala Vashleynkama kompa ... *1* *1* *1* *1* -
Re: Ááááááááááááá
Tý jo se máš já to chci taky viděěěěěttt kvůli Tizzinceeeeeee *4* *14* *14* *14* *14*