Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Ááááááááááááá

Jo a už sem konečně viděla Příšerky z podkroví, a jako řeknu vám je to totální kravina fakt ... ale čumim na to v jednom kuse *1* *1* *1* a hádejte proč asi ... *1* *1* *1* Ashleynka je tááám úžasnááá !!! *14* *14* *14* Ale kdyby tam nehrála tak mi to příde jak debilní film ... *1* *1* *1* Ale je to dcl i vtipný *14*
  • kajuska4

Re: Nepatrně mi hrabe ... xDD

*1* *3* *14* tý jo..mně dnes taky hrabe dnes mluvím jen o Vashleynce mamka mně řekla že už mně totalně hrabee *15* *14* a dnes jsem se i dívala na obrázky které mám v krabicách Vashleynky já jsem ůplně čučela kolik jich mám jich mám milion celá krabice pak 4 složky tý jo *15* *14*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ...

Večer to právě nwm...strýc už u babičky nebydlí a už tam není kompl takže já nic neslibuji..a to videjko je užasné *4* *4* *14*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: ...

Jak na chvíli, já tu budu celej den !!! *14* *3*
  • puspuspusinka

Nepatrně mi hrabe ... xDD

Ashley is the BEST ... hey hey hey hey ... Ashley is the BEST ... hey hey hey hey ... *1* *1* *1* A znovááá Ashley is the BEST ... hey hey hey hey ... tvl pomooooc ... asi mi silně hrabeee... *1* *1* *1* *1* Lidičky musím vám něco říct ... já sem se asi měntálně a totálně zblázniůla do Ashleynky .... já už bez ní nedám ani ránu !!! *14* *14* *14* *1* *15*
  • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: ...

to videjko je supééér, taky se těším :) Já tu na její narozky budu 100%:) Ale doufám že tu nebudu jenom já kajus a na chvíli puspusinka *7* *14*
  • puspuspusinka

Re: ...

Neeee... !!! *9* *9* *9* Kurňa ... ale večer tu budeš ju? *14*
    Hey viděli ste tohle video je úplně totálně božííí... jako nwm jak vy ale já se fakt už nemůžu dočkat a to myslím vážně !!! Už se těším jak totálně posranááá fakticky !!! *14* *14* *14*
    http://www.youtube.com/watch?v=zb0lmiSuTdk
  • kajuska4

...

Ashleynka má v pátek narozeniny.. *4* *14* *14* *14* wow budu tady oslavovat ale jen chvílku v Drnholcu jsou hody a já tam musím už asi ráno *9* *14*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Hey??? :-(( :-*

Jooo Kajuššš... *9* *9* *9* Jakooo já nikoho nenutím aby byly tady, klidně pokud je to na FB baví proč ne, ať si tam sou ... ale mohli by se tu aspoň na 10 minut denně ukázat a pokecat o Vashley... a pak jít na FB ... jenže pokud sem už tolik nechodí tak je to spíš důkaz že už ty celebrity nemaj tolik rádi ... !!! A že na ně kašlou .. *9* *9* *9*

PS. Výjimka je samozřejmě Markétka (Simca2) protože semka sice často nechodí, ale pro Ashleynku dělá víc než dost !!! *14*
  • kajuska4

Re: HSM

Čauky..jůůů...jí sluší oboje i blond i hnědé ae fíc hnědé *14* *4* *4*
  • puspuspusinka

Re: HSM

Mno konečně si tu taky někdo všiml kromě mě že je Ashleynka jako blond... úžoooo !!! *14* *14* *14*
    Souhlas. Ashley is the BEST !!! *14*
  • mmaarrkkeettaaaa

HSM

Ahoj BG *14* musím vám něco říct, příjde mi hodně zajímavé, jak se Ash měnila počase filmu HSM, dneska jsem si pustila jedničku a ona je tam takova fajně mladá. Když to srovnám s dvojkou, tak to zas takový rozdíl úplně není, ale trojka.... Ashley čím dál více je krásnější. Sice hnědé vlásky jí moc a moc sluší, ale jako Sharpay si myslím že je lepší blond :) Jinak se mějte krásně a počas prázdnin se taky mějte krásně *14* *14* papa *3*
    Ashley is best :)
  • kajuska4

Ano přesně..vzpomínám si ještě jak tu chodily všici vždycky Ahojík tý jo ty fotešky jsou krásné furt jsme kecali a td...a najednou někdo napíše:Jé je new stránka a my jaká?Facebook.com a už to začalooo jsem pěkně na vás naštvaná co jste se na nás vys.....!!! *10* *9* A teď bude Tizzinka mít narozky a vy nedojdete!!A budete si psát s nějakýma lhářkama na face...které budete věřit že je Tizz *14* *9*
  • mmaarrkkeettaaaa

Já jsem na tom s FB podobně, taky tam nechodím pomalu nikdy, ale je škoda, že se to po..... tady:(
  • kajuska4

přesně to si řekla fakt dobře já FB mám ale jdu tam jednou za měsíc teď jsem tam nebyla měsíc takže už tam nikdy nejdu ani nwm heslo takže suprovýý *1* *3* *9*
  • puspuspusinka

Re: pomoct!!!!!

Ashleynku miluju totálně moooc !!! *14*
    Ale bobra teda fakt nemusím,... sorry... *1* *9* *3*
    Ale má asi 3 hezký písničky to zase jooo *14* *4*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Hey??? :-(( :-*

Mnooooooo... *9*
    Já budu asi brečet, a řeknu vám přesně čím to je, je to kvůli tomu posranýmu FB na kterým maj všichni ty svoje držky přilepený ... *9* *9* *9* Jakooo promiňte mi to, ale musela sem to až takle říct protože mě to už štve ... !!! Neřeknu občas jít na FB kvůli někomu s kým se jinak nevidíte, ale být tam pořád a vykašlat se na nás ... je dooost hnusný !!! *9* *9* *9*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Hey??? :-(( :-*

přesně i u Vany teď nikdo nepíše vůbec *9* *9*
  • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Hey??? :-(( :-*

To je pravda, je to tu ta konverzace malá. Já na její narozky taky půjdu, ale taky mě mrzí že je tu míň a míň příspěvků, předtím jich bývalo fakt víc *9*
  • celebrity.news

Re: Re: Re: Fotky z natáčení :)

Těžko říct proč se ty fotky neukazujou, protože jich je fakt hodně a né jenom z filmu, ale mám taky pár akcí. Chtěla sem to sem hodit, ale nejde to *8* Snad se objeví. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit