Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

Re: Hey??? :-(( :-*

Já dojdu na Ashleynčiné narozky *4* *14*
  • puspuspusinka

Hey??? :-(( :-*

Lidičky, ožijteee... je tu smutno a pusto ... já chci diskuzi Ashleynky zpátky ... jako byla roku 2009 ... *14* *9* Jakooo jestli sem nebudete chodit vůbec, tak se asi ani nemusim dočkat že přídete 2.7. *9* *9* *9*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Asy nosí paruku

Já wím, já vždycky ... *1* *1* *1*
  • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Asy nosí paruku

Teď jsi to skvěle vyřešila *3* *14*
  • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Fotky z natáčení :)

Máš pravdu, fotky znám taky :) A ty fotky, je pravda, že tu jen tak nejsou, což je děsná škoda, já tady vkládala Xkrát fotky a málokdy se ukázaly *9*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Asy nosí paruku

V blond je úžasná a skvělá, ale musí mít takový ty dlouhý blond, ty krátký jí fakt moc nesluší dělá jí to silnější ramena ... *9* A ty hnědý jí sluší ve všech způsobech ... ale nejvíc jí stejně sluší dlouhý blond vlasy s hnědým míchnutím ... *14* Ale jinak paruky jí taky moc nesluší ... vypadá to hrozně nepřirozeně ... *9* Ale cooo. ... Je prostě nejlepšííí na celým světě, proč tu řešit vlasy. ... *1* *1* *1*
  • puspuspusinka

Re: Fotky z natáčení :)

Mnooo tak za prvý, fotky k Ashleynce se teďka vůbec nepřidávají ... *9* Nějak to blbnee a já už je tu taky přidávala ty fotky a ani jedna se nepřidala ... a za druhý jenom se neboj všechny už sme tu fotky viděli ... to bysme nebyly správný fanynky ... neznát jee... a jinak na ten filmík se taky příšerně těším !!! *14* *4* *3*
  • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Re: Re: POPCORN

to je pravda, u nas jsou porad jen ti sami *9*
  • kajuska4

Re: Re: Re: POPCORN

přesně...N má nejlepší plakáty v minulém byla Ashleynka já ho mám nalepený a v našem je furt Michael,Lady,Mileyna,Justin a takové které nemusím a Vanesska tam nebyla ani jednou možná v roce 2007 *9*
  • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Ashleyyyyyyy

i jááááááá *14* *14* *14* *14* *3*
  • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: POPCORN

jn, to je pravda, taky jsem si jednou koupila N a v našem to bylo taky, ale N má lepší plakáty, ale jinak je to okopčené pomalu ve všem *3*
  • kajuska4

Re: Fotky z natáčení :)

čauky..

superrrr *4* *14*
  • celebrity.news

Fotky z natáčení :)

Ahojte *15*
    Přidala jsem sem pár fotek z natáčení nového filmu - Úžasná dobrodružství Sharpay. Fotky se tu určitě brzy objeví, tak se můžete podívat, jaké kostýmy nosí Ashley *3*
  • kajuska4

Re: POPCORN

já ho mám taky a v N.popcorn to bylo taky takže náš opakuje po Německém...si myslijou že to nejde poznat to stejný BG a Bravo...takže mám stejný obrázek akorát ČR *14* *1*
  • mmaarrkkeettaaaa

POPCORN

Další článek s Ash- V popcornu píše jak se seznámila s její láskou :) Je to sice malý odstaveček, ale krásná fotečka :) *3* *3*
  • Re: Re: pomoct!!!!!

já ho žerrrrrrruuu
  • kajuska4

Re: pomoct!!!!!

jj Ashleynka je boží *4* *14* já ho nemám ráda *3* *1* srry *9*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Asy nosí paruku

jj *4* *14*
  • mawtinkar

pomoct!!!!!

je neljepší....je strašně moc hezká a hele kdo od vás tady co si o ní píšete máte rádi Justina Biebra ???já sem do něj blázen tak chci vědět kdo ještě!!!! *3* *3* *3* *7*
  • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Asy nosí paruku

Hnědoučké vlásky má krásné :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit