Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Sharpay !!! :-)

Už du, už si kosu brousím, už si zuby brousím, už se připravuji, už vycházím, už tě honím, už tě skoro mám, a doprčič... zas si mi frnkla ... *1* *9* *1*
  • puspuspusinka

Re: Re: Sharpay !!! :-)

NeNe !!! Kde ste proboha vzali, že bude mít paruku co je to za kravinu, teďka vyšel časák (už nwm jak se menuje, kámoška mi to vystřihla) a v něm uvedla, že přemýšleli o paruce, ale že se nechá prej barvit, na natáčení a až skončí že se nechá nejspíš o5 na hnědo. To že bude mít paruku při natáčení je blbost, víte jak je to příšerný? Ashleynka jí prej nechce !!!
  • kajuska4

Aha tak už to vím také že bude mít paruku ale vážně jí víc sluší hnědé *14*
  • simca2

Re: Sharpay !!! :-)

ne, nebude!!!! bude mít paruku, už se objevila první fotka, ale z focení shootu:?-D *14* *14* *14* *14* to je super, taky to vím, bylo to na oficiální stánce a kde jsi to nasla ty??:-D
  • kajuska4

Re: Re: Re: Sharpay !!! :-)

áááááááá pomoccc Míša mně chce zabít nééééééééééééééééé ééééé *15* *15* *9* *15* ty jsi teda zlááá *15* *14* *14* haha já jsem si to totiž četla a dala to na blog=p *15*
  • puspuspusinka

Teda Kajuš, já už tě asi vážně zabiju, rozčtvrtím, uvařím, usmažím !!! *10* *1*
    Zase všecko víš ... kurňa ... *1*
  • kajuska4

Re: Sharpay !!! :-)

jůů já vím a je to supééér *14* *4*
  • puspuspusinka

Sharpay !!! :-)

Lidi tak už vím všecko o tom new filmíku se Sharpay ... prej to teda bude filmík, jenom na channel to bude asi jako seriál ... a bude to o Sharpay a pojede do NY a potká se tam s eště většíma mrchama který jí budou dělat na tej škole peklo a do divadla vyberou jenom toho jejího pejska a ne Sharpay a to už bude vrchol ... takže už se těším tak mooooc .... *14*
    Bože a ještě jedna dobrá zpráva ... Ashleynka bude zanedlouho opět blond *14*
  • Re: hrála taky v čarodějkách

já wím my wíme *1*
    a byla tam sladkááá *14*
  • nespesna

můj blog

Ahojky tady je můj blog o Ashley Tisdale
    www.ash-diary.blog.cz
  • hrála taky v čarodějkách

*1* *3* *3*
  • kajuska4

Re: Re: Re: čauky BG:) moje...

jj to jsou jé sladká *14*
  • Re: Re: čauky BG:) moje...

jéééjda, já myslela že je to Jenn, ale je to babička *1* (Ashleynky maminka) *1* *14* paldooon *14*
  • Re: čauky BG:) moje...

Ježiši, na obou je tááák sladkááá, hlavně na těch s Mikaylou *14* bože to je méno *1* krásný ale divný, ale je sldaká co? *14* obě dvě sou tááák sladký *14* a jenn taky *14*
  • kajuska4

čauky BG:) moje...

objevily se new paparazzi http://ashley-tisdale-my-love.blog. cz/1005/ashley-arrives-to-a-fitting -with-mikayla-dawn#pridat-komentar mám je na mém blogu Ashleynce to moccc slušelo mucq *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • Re: Ash

Já mám Ash hrozně mocinky ráda, je upe nejky jako zpěvačka i jako hereča, pls dala bym mi ten skype??? *3*
  • Re: Re: Re: HI !!

aha *1* taky dobrý ... *1*
  • Re: Re: HI !!

aha já sem blbá já jsem to pochopila že je ash
  • Re: HI !!

Aný, ale ona napsala, že není pravá Ashley, ale že by chtěla bejt Ashleynkou, jako já nwm, možná je to krawka, ale aspoň si na nic nehraje nemyslíš? *7*
  • Re: HI !!

myslíš že ti uvěříme?:-D hahhahahhahahhahaahah

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit