Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • HI !!

Hi, I am not realy Ashley Tisdale, but I want be Ashley *1* *1* *1* *1* !!
    How are you? *14* *7*
  • puspuspusinka

Re: ahoj

Juchůůů, zrovna ta nejlepší postava bude pokračovat ... jeah... *14*
    Mno to s tím jetixem mě taky tamto ... *16* ale co si to pak budu muset pouštět na netu, jako je tady HM tak tu snad bude i tohleto ne? *4* *14*
  • puspuspusinka

Re: holky

MNo tak ta mě taky sere a hodně !!! *16* *16* *16* *16*
    Jinak vše OK !!!
    It's alright It's OK *1* *1* *1*
  • ahoj

ahojky jak je?? dloho jsem se neukázala.... ale chCI VÁM ÍCT MEGA ZPRAVU ASH BUDE TOCIT POKRACOVANÍ HSM, ALE JEN JAKO SHARPAY OSTATNÍ TAM NEBUDOU! JA SE TESIM, ŽE PREJ SI TAM NAJDE I KLUkA A TAKY JE TO JEN NA JETIXU:-( ACHJOO A JÁ HO NEMÁM... *14* *9* *14*
  • mmaarrkkeettaaaa

holky

ahojky, jak se máte holky??? Dost mě nas...o to jak se tu někdo vydává za Ash *16* a píše takové nesmysly!!!! *16* Jak se máte??? je tu vůbec někdo??? *14* *7*
  • puspuspusinka

For Miss Evullka !!!

Jestli máš opravdu ráda Ashleynku tak vítej, protože Ashleynka je nejlepší !!! *14* Ale jestli si tady ty hraješ na dvoj roli Ashley Tisdale a Evullka tak seš pěkně trapná blbka !!! *8*
    Ale nic ve zlým, jen ti nemůžeme hned od začátku věřit, už tu bylo dost kraw !!! *8*
  • Re: Assh

Welcome to our diskusion !!! *14*
    ANO, Ashleynka je nejlepší na světě a mi tě tu srdečně vítáme mezi BG = Best Girls ... a milujeme tu Ashleynku nadevše !!! *14*
    Takže wítej a chod s náma semka at pokecáme !!! *14*
    Amilujeme tu většina taky Nessynku !!! *14*
    Prostě Vashleynka (hlavně Ashleynka pro mě) jsou néééééééééééj !!!

*14* *14* I lowe Vashleynkááá-Ashleynkááá and BG !!! *14* *14*
  • kaprolinka4

Re: fotky

jj *14*
  • mmaarrkkeettaaaa

fotky

krásné nové fotky ash *4*
  • love

upe nadherna,krasna,sexy holka *5*
  • ashleyneka_maddie

Assh

Ashhhyyy je nej *14* *14* *14* *14* *14*
  • ashleyneka_maddie

AaASShhh

Ash je nejjjjjjjjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* I Lowe You *14* *14* *14* *14*
  • ashleyneka_maddie

Ash

Ashleynka AŤ má Hnědý blond nebo černý JE TO POŘÁD ASH ten její hlas,vlasy!.všechno!!!!! Kéž by přišla do Čr !! *14* *14* *14* Kdo má rád Ash Napiště mi a dam vas jeji Skype :) *14* *14*
  • ashleyneka_maddie

<3

Ať má Hnědý Černý nebo Blodn !.Je to pořád Ash <3 I Love you Ashley *14* *14* You r BEST *14* *14* *14* <3
    3<3 BESTTT UU Hey kdo Chce Skype Ash?? :) <3
  • ashleyneka_maddie

Re: Re: Re: Re: Re: Upss...

že joooooo já mám moccc ráda AShhhh A BRENDA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ja je mooooc milujuu
  • Re: Re: Re: Re: Upss...

Mno já si poslední dobou nemůžu pomoc ... prostě sem se úplně mentálně zamilowala a zbláznila do Maddie Fitzpatrick ... je to až nemoc ... je tam taááák úžasná Ashleynka !!!
    Prostě miluju Maddie ... a je to venku *14*
    Kdo máte rádi Brendu, já moc, je náhodou hezká a super, ale kam se hrabe London na Maddie *1* *1* *1*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Upss...

máš bezva crazy fotku Mišulko *14* *4* Ash to tam slušinká moc *14*
  • puspuspusinka

Re: Re: Upss...

přesně Kajuš *14*
  • kajuska4

Re: Upss...

mně to taky štve Vashley to sluší všechno *14* *14*
  • puspuspusinka

Upss...

Pardoooon, to sem nevěděla já jenom že když tu o tý černý mluvily tak sem myslela že je to pravda, ale jako jedině dobře, Ashleynka je v hnědých úžasná a v blond BEST, a černý nwm jak bych na to reagovala, ale co mi nejvíc vyrazilo dech sou new paparazzi, jsou prostě překrásný úplně všechny, Ashleynka si může vzít pytel odlíčit se atd. a bude stejně nejhezčí na světě ( sry Kajuš !!! pro mě bude nejhezčí na světě !!! *14* )
    Opravdu i v těch teplákách vypadá tak krásněěě !!! *14* *14* *14* *14*
    A Nessy to samý !!! Ale Ashley je pro mě hezčí !!! *14* *14* *14*
    Jo a co mě parádně sere !!! Když daj Van a nebo Ash do brava nenalíčený a píšou že vypadaj děsně bych jim nejradší nakopala ty jejich hnusný držky !!! *16*
    Protože obě sou úplně božský nenalíčený, moooc jim to tááák sluší !!!
    Sou to holt kreténi mno !!! *16* *16*

*14* *14* *14* I LOWE VASHLEYNKA AND ASHNESSYNKA *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit