Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Re: neboj

si skvělá a jestli uvažuješ o odchodu tak na něj hezky rychle zapomeň *15* co bych si bez tebe počala *4* *14* *15*
  • simca2

neboj

nboj *4*

hej ale jst fakt uzasne mě už moc osůbky neba, ale vy to tu fakt ozivujtete jste supeeeeeeeeeer *14* *14* *14* *14*
  • mileycyruska

Re: Re: Re: For Simca2!!! =)

aháááá??!!! *4*
  • puspuspusinka

Re: Re: For Simca2!!! =)

o našem společným blogu, Maky mi ho pomáhá dát dohromady *14*
  • mileycyruska

Re: For Kajushe !!! =)

oky *14*
  • puspuspusinka

For Kajushe !!! =)

Hej já du tedka hledat nějaký ty fota a du ne svůj a Makýskovo blog něco přidat !!! Až bude trochu lepší a něco tam bude tak vám řeknu adresu awe Makýýý zatím pšššt !!! =)

Kajushe já ti ho napíšu na vzkazy zatím jenom tobě jj? =) *15*
  • mileycyruska

Re: For Simca2!!! =)

a o cem mluwíš?? *14*
  • puspuspusinka

For Simca2!!! =)

Makýýýsku, mocínky mocík ti děkuju opravdu si tam udělala fakt dost prácičky a je to mnohem krásnější a ten dess je prostě dokonalej !!!
    Si velký zlato bez tebe bych to dělala 5 let než bych na to přišla *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* !!!!
    Eště jednou mocííííík děkujíííííí !!! *14* *14* *14* *14* *14*
  • mileycyruska

new

já našla new fotto ashleynky 1 jak je s nessy hned přídám!!! ale nevim kdy a jestli vubec to nahraju *9* snad ano
  • mileycyruska

Re: Re: Re: ash

jj mohláá abych si je hned uložila!! *14*
  • puspuspusinka

Re: Re: ash

jj ona je fotiit nepotřebuje !!! *14*
    Awe bylo by docela supéér kdyby nafotila nějaký fotky new nemyslím zrovna odvážný awe nějaký by zase nafotit mohla nen? =) *14*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Ash

jááááááááááááááááá áááááááááááá *14*
  • mileycyruska

Re: ash

??? *7* *7* a proč ona nemá zapotřebí fotit odvážný fotky jen proto aby byla 1 ona je ták hezká že se tam dostane i bez toho!!! *16*
  • mileycyruska

Re: Re: Ash

já tky!! *14* *14*
  • mileycyruska

Re: Re: kámošky

já tky nn *7* *1*
  • mileycyruska

Re: Re: hru??

jj su nejlepší a máš i 3 ?? já jj a nej je prote 3 jak maju tolik moznosti to je hustý se tesim na dodatky u 2 mám všechny krom ve světě podnikání!!

I LOVE ASHLEY ASHLEY IS BEST FOR---EVER!!! *14* *14* *14* *14*
  • puspuspusinka

Re: kámošky

MNO WIDÍŠ JÁ TĚ ANI NEZNÁM TO MUSÍME NAPRAWIT !! *14*
  • mileycyruska

Re: For Mirrableka!!!

jj misa má pravdu pre toto je jen por fanoušky ASHLEY MICHELLE TISDALE jestli ti to nedošlo!!!! *13* *13*
  • puspuspusinka

Re: hru??

HÉJ JÁ TAKY *15* SIMS 2 I 3 SOU PROSTĚ BEST !!!

I LOVE ASHLEYNKA, SHE IS BEST !!! *14*
  • puspuspusinka

For Mirrableka!!!

Hele ty pindo mirrableko, sem teda nemůže chodit každej !!!
    Sem můžou chodit a chodí jenom ty co mají Ashleynku rádi !!!
    A ty jí ráda nemáš takže koukej vypadnout !!! Pochopíš jako kdy že tě tu nechcem a nezkoušej mě nasrat !!! A název BestGirl je úplně úžasnej takže koukej si pindat někam jinam už mě jao fakt dost sereš !!!
    NIKDO TĚ TADY NECHCE !!!
    JESTLI SI TO NEPOCHOPILA TAK TADY JE DISKUZE O ASHLEY TISDALE A CHODÍ SEM O NÍ DISKUTOVAT TY CO JÍ MILUJOU !!!
    A JESTLI TI TO POŘÁD NEJNI JASNÝ TAK NAPIŠ A JÁ TI TO VYSVĚTLÍÍÍM JAKO JEDNOROČNÍMU DÍTĚTI TŘEBA TI TO PAK UŽ JASNÝ BUDE PINDI, TROTLE, DEMENTE, PITOMEČKU !!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit