-
Re: srkyy
To neřeš jakou máš fotku je čistě tvoje věc !!! *4* *14* Hlavní je že Ashleynky fanynkou zůstaneš a jakou fotku máš je nám úplně jedno !!!
Že je to ták BestGirl? *14* *3* -
Re: Re: Re: Re: vetřelci na půdě
jůůůůůůůů tak to du na to *15* -
Re: ahojte
presne tak *15* -
ahojte
Best Girl ta písnčka co nazpívala ash pro lazy town je krááásná!!! nidky jsem lazy town neměla ráda, ale ona té písničce dodala stavu *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: vetřelci na půdě
díky to si musím stáhnout:-D *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: vetřelci na půdě
Je to na ulozto.cz das do vyhledavace anglicky nazev, a ja to mela s cz dabingem. *15* -
Re: Re: vetřelci na půdě
jo?????? ja chci takyyyyyyyyyyyyy!!! kdes ho stahla?? -
srkyy
heve best girl já tento týden budu mít na fotos nessy pak pristi miley a pak zase ash a takhle porad dokola tak sry ze tam ted nebude ash *14* *4* *14* *14* -
Re: vetřelci na půdě
Hej lidi, to je drsný film, nejlepší je ten Ricky, jak se choví k Ash :D Ten film se povedl a je v cz dabingu :) *14* -
vetřelci na půdě
Jupí, právě mi dostahoval film vetřelci na půdě, pokud bude super, což podle traieru je, tak napíšu ju???:-) *14* -
Re: výška
jj už to řešit asi nebudem stejnak se to nedozvíme přesně pokud si jí nezměříme sami *15* *15* *15* !!! awe asi těch 160cm má! *14* *4*
Tak jak se tu máte? *4* *7* -
PLLS
Ahojky ,prosím vás hláněte pro Ashley a její písničku http://oh-miss-hudgens.blog.cz/1001 /best-song-1-kolo#komentare
Ta písnička je It's alright,its ok
pomohli byst moooc .A Ashley by snad vyhrávala a porazila by Vanessu ! -
Re: výška
Ashley měří kolem 160 cm myslim teda -
výška
Proč pořád řešíte kolik měří???:D A ví už někdo kolik teda měří???:-) -
Re: Re: Re: Re: hm...
jo já to chápu, ale vyzní to dobře, kdyby byla taková ajfelovka, v HSM by byl ja nevím, celý ryan, a u ní by byly vidět jen nohy :D *4* *14* -
Re: Re: Re: Potřebuji dostat Ashley do dalsiho kola v sonc
ale to sem patri:-D -
Re: sem
ale jo sem hnusná
jé už tu máme dvě Míši tebe a shelmi -
sem
Menuju se Míša dyžtak *4* *14* -
Re: ahoj
sry seká se mi komp *9* *15* -
Re: Re: new
o tom sním pořád že budu ako Ashleynka vypadat *4* *14* a určo nejsi hnusná !!! *4*