-
Re: Ashley forever
*15* *15* *15* *15* -
Re: Ashley forever
napadla mě přezdívka pro Ashley ale nwm nwm moc semi nezdá ale napíšu jí sem ale do další článku aby Ashley měla víc komentů *14* *15* -
Re: ty vogo
no tybrdo kdy to budeš ted?? -
Re: Re: Re: silvestr
jn skoada to by bylo..... -
Ashley forever
proboho nějak mě ta Anglina zase bere furt píšu Anglicky to vím -
ty vogo
já mám 5 objednávek na dessy no to newm teda jestli to zvládnu *15* -
Re: Re: silvestr
tyjo chtěla bych aby se objevila osobní fotka Ashley se Scottem jak si dávají půlnoční polibek moc jim to přeju hlavně Ashley zasloužísi báječnýho kluka až je naní hlavně hodný to určo Scott je ach jo já chci taky kluka *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: silvestr
jj n si super *14*
I love ashley *14* *14* -
Re: silvestr
týjo už je 21:30 ještě 2hodiny teda myslím už to mám úplně poletený a je konec roku jupí *15* *15* Ashley is beautiful -
silvestr
no dneska silvestr a já sem furt na netu a píšu tady čtvrtku stránky sem popsala sama dobrý -
ANO
ANO ASH BYLA KRÁÁÁÁSNÁÁ MPOC TA ČEPICE BLA NÁDHERNÁ!!! MOC JI TO SLUSELO!!!! FAKT KRÁSNĚ SLADĚNÉ OBLEČENÍ *14* *14* UPLNĚ JSEM ČUMĚLA!! ALE JÁ JI UPA MILUJU *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: fotky
Ash is best girl forever *14* *14* Ash is best girl forever *14* *14* Ash is best girl forever *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: fotky
JO!!!! MOC SE TĚŠÍM NA RŮŽENKU!!!! *14* MUSÍ TO BÝT SUPER ALE NEJVÍC SE TESIM NA ALLIENS IN THE ATTIC PROTOŽE TO NATACEL REZISER, KTERÝ VYMYSLEL I ,,ALVIN A CHIPMUNKOVÉ"
TO JE NEJ KOMEDIE MUSÍ TO BYT TAKY SUPER !!! *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: fotky
4ever *14* 4ever *14* 4ever *14*4ever *14* 4ever *14* 4ever *14* 4ever *14* 4ever *14* -
Re: Re: Re: fotky
to by bylo tak nádherný kdyby prince hrál Scott. -
Re: Re: fotky
už se mooooooc těším na tu Šípkovou Růženku -
Re: fotky
Ashley má vždycky nádherný oblečení a ta mikina I Love You New York -
fotky
na tých fotkách kde je Ash s Vanessou tak jim to tam moc sluší Ashley má nádhernou čepici -
we love Ashley
We Love Ashley *14* Ashley is best girl *14* Ashley is our sweetheart *14* *14* -
Re: ahojky
no asi ne ale neva nudím se tak si budu psát sama