-
Re: Re: Ahojte
jooooo jsou upa kráááásnéé ten čepček co má ahs na hlavě je fakt pěkně oblečená a vanessa na tom zas tak spatně taky není *15* *14* -
Re: Ahojte
dobře ty new fotky sou úžasný -
Ahojte
ahojte holky jak se mate??? no já jdu pridat novinku na blog al budu tu!! někde jsem nasla že sla vanessa s ashley na kafe takže to přidám:-D *4* -
Re: Re: Re: PIPKA ASHLEYNKA!
proc si nzmenis heslo??? ja bych to udělala kdyby m segra lezla na profil!!! *8*
a koli je tobě?? *4* -
ty SESTRO
ty SESTRO ashleyamiley nech nás na pokoji!!!!§ fakt je to trapný ok napsala jsi to jednu ale podruhé taky je to dooooost divný že segře lezeš na profil a pises toto proc si nejdes na svůj???? *8* -
Re: Re: PIPKA ASHLEYNKA!
nie jej je nie jej je 10 *10* KRáVE taká blbá som ja nebola *15* -
Re: PIPKA ASHLEYNKA!
no jejda - ty si ale šikovná malá holčička!! kolik ti je 7!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: PIPKA ASHLEYNKA!
*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
nejdete niekto na párty ku vsetkoodverci.blgo.cz? Ona mi písala na icq. Ja som kedysi mala blog ale už nemám *9* tak ma volala, nejdete? *4* -
PIPKA ASHLEYNKA!
PIPKA JEDNA SMRADLAVÁ, ROZGRILA SI KOLENÁ! VANESSKA JE PRINCEZNÁ! ASHLEYNA SMRDUTÁ *1* *1* HAHA TAK TI TREBA ASHLEYNA *15* *15* -
poikkej
piokej tady doslo k nedorozumění ohledně sestry ashleyamiley
ja sem se patla jestli má sestra rada vanessu
ale ne ze ja mám rada vanessu to nééééé *15* nikdy v zivotě *15* *15* -
Re: nn
no ja newm *15* -
nn
tak co marky???jaký bude téma!!?? -
Re: Re: Re: ahoj ashleynky!!!
to newím možná přijdu -
Re: Re: Re: ahoj ashleynky!!!
ahoj já byvch ráda!!!ale newm jak pujde compl ted jsem ubabi na notasu!no vánoce u mě taky dobrý!!a co u tebe marky??jinak budu se snařit tu být!!! *4* -
Re: Re: ahoj ashleynky!!!
no tady bude prece na party ve 3 hodiny!!!1.ledna -
Re: Re: ahoj ashleynky!!!
no tady bude prece na party ve 3 hodiny!!! -
Re: ahoj ashleynky!!!
ahojik nikolko jakpak se máš?jo vánoce byly super a silvestr u nás doma sduperrr -
ahoj ashleynky!!!
ahioh ashleynky!!!o čem je řeč????a jak jste si užily vánoce???a co silvestr co podniknete???? -
ashleynkaaaaa
ashleynkaaaaa je v top osobnosti 10 ach jo *9* *9* *9* *9* *9* *9* ale je před lochneskou *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: anule
já se nehádám