-
jupíííííííííí
jupoíííííííííííííí jsem zpět s vámi setak dobře povída!!! *14* *14* -
pááápááá
holčičky moje zlatéé. du se ješět trošku doučit a potom sem hnedka přijdu:-D tal zatím páááá -
8600
jupíí už máme 8600 komentůů:-) -
Re: Re: Re: ˇpromiň
jj.. -
Re: Re: ˇpromiň
Jo je a hodně jí na blogu zaleží!Jak by bylo tobě kdybi ti někdo smazal blog na kterým bi si pracovala aby byl pěknej a tak ! -
Re: Re: Re: ˇpromiň
:-D ashley je nej.. :-D -
jsem ráda že už to snad bude OK -
dikyyyyyyyyyy jste neeeeeeeeeeeeeeeej
troufam si rict ze jste viiiiiiiiiiic nej nez ashley ale to se da co rict kdyz ash pro me znamena vse *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
POCHPTE TO
já vanessu hudgens nesnááším tak prostě pochopte že ji budu nadávat,, protože ona je podle mě vážně uplně mimo našemu světu -
Re: ˇpromiň
neeeeeeee diyk ze jste se me zastaly ale ona uz vi co udelala spatneho diky moooooooooooooooooooooc jste neeeeeeeeeeeeeeeeej kamosky no ja musim ji t vycesat toho pejska 3 minuty papa -
jj.. znám strašně maoc blogu ktery maj příběhy na jedno téma -a to ashley vanessa zac a atd -
ale dělám to jenom kvuli marketce abyste ji už nechali na pokoju, protože ona je vážně super holka -
Jo přesně !Diť příběhy má každej druhej blog !! -
Re: ....
papa *3* -
Re: Re: Re: Re: nio
ou prooooooooomiiiiiin ty jsi me s tim uplne vynervovala a ja jsem to napsala na blog asik to byly moje Sb -
Re: holky
jj vím vo čem mluvííš -
Re: Re: Re: nio
a kdo??? *7* -
ˇpromiň
promiň vananeh už se do toho nebudu plist. promiń, ej to moje chyba ale mě to mrzelo když kvuli takové kravině byste zrušili tak překrásnej blog -
holky
holky ja duvycesat pejska naseho zlateho!!!!!!!!!za 3 minuty sem zpet
Ashley si best *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: nio
Au chudinko !Ale za to si můžeš fakt sama !! *16*