-
Re: už
já se sní nechci hádat fakt nechci ael musím se tě zastat,a el když nechceš tak už na to kašlu... -
....
paaaa holky já valíííím!! -
Re: Re: nio
VY,NADÁVIALY MI NA BLOGU A TO NENI VŠECHNO!! -
Re: nio
já vubec newím o čem mluvííš -
už
hoky nechte ji !!!§ me uz je to jedno podle mě ten blog nesmaže myslím že si to rozmyslí už to neřešte *4* -
Re: .......
heeej tak to je KRUTÝÝÝÝ
himna vanessy hudgensssss oooooo!!! *15* -
a kdo je prooti tobě? -
ale proti tobě by nikdo nic neměl kdybs tady nezacala nadavat kvůli kravovine kterou jsem stejne neudelala a vihgrozovat ze mi vymazes blog promin ale za to si můžes sama!!!!! *16* -
Re: Re: Re: Re: Re: fuuj
joooooooo dotoho nicky *8* -
nio
no tak mě asi nechápete nevíte jaký to je když sou všichni proti mě!! -
.......
ROMANO HIP HOP ROMANO HIP HOP VANESSA HEJ HAJ HOU ROMANO HIP HOP ROMANO HIP HOP LOCHNESSA -
Re: Re: Re: Re: fuuj
jj pravda pravdoucíí -
Re: Re: Re: fuuj
vannaneh pardon "králičííí bobku"-umíš neco jinýho než vidírat??hmm tak jestli ne?tak si upe ubohá..a upříme-lituju te!=no vlastně já se omlouvám ještě umíš básnit o vtrapce... *15* jj to ti jde!!!!a ještě ti řeknu jedno to stím blogem je už trapný všichni tu víme že to nejde smazat .tak nač se snažíš??...nojo chudinka králičí bobeček se chce zviditelnit...no jo chápu....
vždycky sem si myslela že zvís blbek na van dizkzuzi je nejhorší kajushka ae ted říkám zlatá kajushka....ty seš proti ní horror....seš trapná,ubohá,pipina tak se laskavě uklidni....a starej se o svoje bobky a o vtrapku""§!!!!!joooooooooo??? *13* *15* *15* *15* *15* *15* -
Holky
Holky nebude se hádat s králičím bobkem přece(Vaneah)
Jo a Marki ten příběh je pěknej !!
Škoda že nejsou žádný newsky -
jj....pěkně si jí to natřela..... -
jj ahojky králičí bobku:-D to je dobrý to se mi líbí -
Re: Re: fuuj
*15* *15* -
jj ahojky králičí bobku:-D -
Re: Re: krasne
jj užasne.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: fuuj
VÍŠ CO MĚ UŽ JE O JEDNO KLIDNĚ SI TO VYMAŽ ALE CHCI ABYS NĚCO VĚDĚLA JÁ JSEM NEOPAKOVALA DĚLAŠ TO ZBYTEČNĚ!!!!!!!JÁ TU MÁM KÁMOŠKY KTERÉ MĚ PODRŽÍ!! A NEVIDÍREJ!!!!!!! *16* *10*