-
Re: Re: Re: Re: Re: hele
ale to nebude třeba protože vám blog nesmažou -
jiný téma
jiný téma OKEY? tohle už neminim řešit protože je to uplná blbost která z jejich mozku zase vylezla.-..
PS: a jediný co si teď vanesska muže zpivat tak je tak akorát ROMANO HIP HOP:-D -
Re: Re: Re: Re: hele
*15* *15* třeba si udělám novej s kamickar a shelmi *4* -
....
ahoj holky jaký je téma??
a je tu nicky??? *7* -
Re: Re: Re: hele
asi vím jak by mi bylo v tvé situaci, ael kdyby ti náhodou smazali blog, tak se za tebe budeme bít do poslední kapky krve :-D celej blogovej systém by selhal:-D -
Re: Re: hele
díky holky ste hodný!!! *4* -
jnj Kika má pravdu,, ty máš vyhodu, my za tebou vždycky budeme stát a budeme ti se vším pomáhat -
Re: Re: Re: Re: vzkaz pro VTRAPKY
od te'd už mě to stvát nebude protože si řeknu: lepší bejt plasticka kráva než cigánka -
Re: hele
Jako přesně říkej si co chceš oni ti nemůžou smazat blog jenom kvuli tomu že píšeš příběh !Diť příběhy se píšou na spousty blogů !A co já znám ty příběhy jsou o Vanessa a tak jeden s třeba jmenuje Vashley válka dluhej No love a všechno je to o Vanesse tak jako!Vůbec se jich neboj že tě smažou blog !Áda napíše správcovi a bude všechno OK.
Tak se neboj Marky:-)
Oni ti nebudou řídit život a co máš říkat o Vanesse a tak !:-/Tak se nebboj mi tě s Áďou pmůžem XD
´dou pmůžem XD -
já vím, ale musíš se vzchopittt... jinak tě budou vydírat furt jak krávy a promiňa le te kajush bych moc nevěřila -
Re: Re: Re: vzkaz pro VTRAPKY
jo no ale tak je to stve a nas by taky stvelo kdyby ash rikali plasticka -
Re: hele
hej promin dělala jsem to kvůli blogu nicem jinem *9* -
Re: Re: vzkaz pro VTRAPKY
jj Kiki máš pravdu!! je cigánka a stim nic neudělají -
Re: vzkaz pro VTRAPKY
Ale její mama je cigánka!!To je pravda !Za pravdu se každej zlobí ! -
Re: Re: vzkaz pro VTRAPKY
ona ti nemuže smazat blog. tohle není žádnej velkej důvod na smazání blogu... chápeš? oni si ztebe dělají jenom prdel abys kvuli nim mlčela a nemohla říct vubec nic -
hele
hele aDOST. ty na nich nebudeš závisláá slyšííš abys kvuli nim nemohla říct ani půl pravdivýho slova, to teda ne!! hned píšu na blog.cz správcopvi a je mi to fuk -
Re: Re: tady:
kráááááááásnéééé že jo mě se hrozně líbí jak zpíva to he said she said *14* *14* -
Re: vzkaz pro VTRAPKY
prosím nerikej to jeste budem mít průser a mě smazou blog ja jsem slíbila kajusce že to nebudem rikat a ona se zato primluvy u vananneh že my nesmaže blog *15* -
vzkaz pro VTRAPKY
hele prej VTRAPKY štve když sem řekla že je vanessa ciigáánka takže tady je vzkaz prio ně! Vanessa je cigoškááááááááááá, fuuj je černá jak opečenej rohlík. je to ale vážně cigánka a to nelžu -
Re: Re: Re: stejnak
je to pí..