-
Ahooojky
Ahoojky ldičky jak pak se máte ?? -
Re: Re: Re: Re: hej ale
jj.....stejkně každej ví že ashley má víc fanoušku a že když si každá těch profilu udělaji milion tak tim vanesse moc nepomužou -
Re: jessinka
jupííííííííííííí sper *14* *14* *14* -
jessinka
kikinka zachvilku dorazáíííí. jupíííí -
Re: Re: :-*:-*
miluju jíí -
Re: Re: Re: hej ale
ashleyyyyyyyyyyyyyy *14* *14* i tady na osůbkách ony si myslý že když si udělají sto profilu kazda že má vic fanousku toz to se mílej dělaj to uplně zbytečně *14* *15* *14* *15* -
Re: ja jsem
je to prosstě talent od příírody:-) -
Re: Re: jj
nic nic nic nic nic nenajdouuu -
ja jsem
jasm nasla video kde ash zpíva na zivo he said she said to byla ještě mladunka!!!!ale krááááásné ani to nedokážu popsat jak ona to nadherně zazopívala *14* *14* -
Re: Re: Re: nicky
dočkáám ale už to moc dlouho nevydržím užb se těším -
Re: Re: hej ale
jj proto aji v německu její CD vyšlo dříív... tak pak kdo je vic slavnej co?? no přece ashleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy -
Re: Re: nicky
*1* dočkáš se *4* -
Re: hej ale
wow fakt??? hm... no to je dobry je pravda ashley bývá skorem porad v nemeckých bravech aj u nás ale vanessa ani nepamatuji v americe jsou stejné obě ale v nemecku???? *14* *14* -
hej ale
hej ale ashley je slavnější než vanessa, protže v americe jsou stejně slavné a ashley je ktomu ještě dooost slavná v evropě ale vanessa skoro vubec. němci ashley milují ale kdo je vanessa to skoro vubec nevijou.. já sem to četla -
Re: Re: Re: na pomlouvání vanessy
haha *15* *1* fakt hrůza to je fakt krásný duvod ze je vanessa lepsi nž ash *15* -
Re: nicky
už se nemužu dočkáát -
Re: jj
jo nevadí ale ony hledájí všechno možné aby dokázali že je vanesa lepsi než ash to se jim nepodaří nikdy *14* -
Re: Re: na pomlouvání vanessy
no to je teda ale staršný jako.. to je strašnýý:-D :-D.-D ne to neni strašnýý, to už je děsivý jak sou blbý:-D -
Re: :-*:-*
*1* -
nicky
nicky moc díky za chvíly bude dalsi díl uz ho mám napsaný *1*