Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jessinka666

Ahooojky

Ahoojky ldičky jak pak se máte ??
  • medousssek

Re: Re: Re: Re: hej ale

jj.....stejkně každej ví že ashley má víc fanoušku a že když si každá těch profilu udělaji milion tak tim vanesse moc nepomužou
  • simca2

Re: jessinka

jupííííííííííííí sper *14* *14* *14*
  • medousssek

jessinka

kikinka zachvilku dorazáíííí. jupíííí
  • medousssek

Re: Re: :-*:-*

miluju jíí
  • simca2

Re: Re: Re: hej ale

ashleyyyyyyyyyyyyyy *14* *14* i tady na osůbkách ony si myslý že když si udělají sto profilu kazda že má vic fanousku toz to se mílej dělaj to uplně zbytečně *14* *15* *14* *15*
  • medousssek

Re: ja jsem

je to prosstě talent od příírody:-)
  • medousssek

Re: Re: jj

nic nic nic nic nic nenajdouuu
  • simca2

ja jsem

jasm nasla video kde ash zpíva na zivo he said she said to byla ještě mladunka!!!!ale krááááásné ani to nedokážu popsat jak ona to nadherně zazopívala *14* *14*
  • medousssek

Re: Re: Re: nicky

dočkáám ale už to moc dlouho nevydržím užb se těším
  • medousssek

Re: Re: hej ale

jj proto aji v německu její CD vyšlo dříív... tak pak kdo je vic slavnej co?? no přece ashleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
  • simca2

Re: Re: nicky

*1* dočkáš se *4*
  • simca2

Re: hej ale

wow fakt??? hm... no to je dobry je pravda ashley bývá skorem porad v nemeckých bravech aj u nás ale vanessa ani nepamatuji v americe jsou stejné obě ale v nemecku???? *14* *14*
  • medousssek

hej ale

hej ale ashley je slavnější než vanessa, protže v americe jsou stejně slavné a ashley je ktomu ještě dooost slavná v evropě ale vanessa skoro vubec. němci ashley milují ale kdo je vanessa to skoro vubec nevijou.. já sem to četla
  • simca2

Re: Re: Re: na pomlouvání vanessy

haha *15* *1* fakt hrůza to je fakt krásný duvod ze je vanessa lepsi nž ash *15*
  • medousssek

Re: nicky

už se nemužu dočkáát
  • simca2

Re: jj

jo nevadí ale ony hledájí všechno možné aby dokázali že je vanesa lepsi než ash to se jim nepodaří nikdy *14*
  • medousssek

Re: Re: na pomlouvání vanessy

no to je teda ale staršný jako.. to je strašnýý:-D :-D.-D ne to neni strašnýý, to už je děsivý jak sou blbý:-D
  • simca2

Re: :-*:-*

*1*
  • simca2

nicky

nicky moc díky za chvíly bude dalsi díl uz ho mám napsaný *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit