-
vite
vite ze me je stech sousedek spatne??? *1* *15* jsou taaaaaaaaaak trapny ale ony to nevi *15* *1* chudacci to jim nekdo musi rict tak dobre reknu vam holky pravdu:je mi moc lito ze vam to takhle musim rict ale JSTE TRAPNY UBOZACKY, NAJDETE SI KRAVINU A RESITE TO PUL ROKU STE ....... A VUBEC MI TO NEMRZI ZE VAM TO TAK RIKAM!!!!!!!!!!!! *15* *1* řešítem každou volovinu a pořád hledáte něco co by dokázalo že je vanessa lepsí nez ash chováte se jak malý mimina!!!!!!!!!!!!!!!!!! *9* *9* *16* *16* -
Re: Re: čawky
my víme os obě všechno!!!ale vy ne akorát nám to závidíte a jo a nechápu proč nám tady cpete tu vasi krávu!!!!!!!!!!!!!! *10* -
Re: čawky
jo medoussku mas pravdu!!!!!!!!sme nej a oni sou nuly *14*
*15* *1* a jo holky z vedle dím že jste přidali diskuze ani jste nemuseli *15* *15* -
čawky
ahojky holky, pár dní jsem tu nebyla a už se tu zase něco děje? jak je to možné.. holky máte pravdu, my jsem uplně jinej kolektiv nž na ostatrníchj dikuzích... prostě jako Miley zbožňuju ale na její dikuzi bych chodit nemohal protože je to téma _ o něčem o ničem a na vanessyné tam bych se asi zbláznila to je pořád: ahojky je tu někdo? ahoj jak se maš? mám se dobře! já taky! játaky já taky.. prostě uplná nuda. Vy ste nej takže prostě sou to nuly ať si říkaj co chcou -
anet
ANET MĚ JE TĚ UPLNĚ HROZNĚ LÍTO TY HOLKY JSOU TRAPNÝ ZLÝ JAK TI MUŽOU ŘÍKAT PODRAZAČKO????PODRAZAČKA BYS BYLA TEHDY KDYBYS RIKALA ŽE MÁŠ RÁDA VANESSU A NEMĚLAS ALE TY MÁŠ RÁDA VANESSU NO ACO??? TAK CHODÍŠ RADŠÍ K NÁM (ANI SE NEDIVÍM) *15* FAKT JSOU HROZNÝ ONY NEPŘEMÝŠLÍ JSOU PODLÉ!!!!!!MY TADY VŠECHNY O SOBĚ VÍME VSECHNO KDE BYDLÍ JAK VYPADÁME JAKÉ JSME!!MYSLÍM ŽE MY JAKO U ASHLEY JSME HODNĚJŠÍ A LEPŠÍ PARTA NEŽ VEDLE NEBO ASPON MY BYCHOM NIKDY ŽADNOU S TUDMA NEVIKOPLI JENOM KVŮLI TOMU ŽE CHODÍ K VANESSE TO JE TA NEJVĚŠÍ KRAVINA!!! *8*
DÁM TI JEDNU RADU A TO JE SI TICH TRAPNÝCH HOLEK NEVŠÍMAT SOUHLASÍM S NICKY!!!! -
Re: Re: Re: ...
co jsem zase udělala ty rapky mě nedaj pokoj!!!! *10* -
Re: Re: ...
anisku nepiš jim sou to krávy ness si měj klído ráda ae oni sou zlé a namyšlelné...je to jako na miley dizkuzi ..já mám miley taky ráda ae tam už nechodím páč je tam strašnej kolektiv...zato tady na ash sme daleko lepší!!!ae jak chceš! *3* -
Re: ...
jo ty holky od van jsou tak nfoukaný píšou že jim psla maky -
...
anííísku si tu???si mi psala že mám jí na dizkuzi!! -
Re: Re: mysls
jj -
Re: Re: Re: holky hopdně
jj papa! -
Re: Re: holky hopdně
pa *14* -
Re: Re: Re: Re: úředstav
jo já takzy -
Re: holky hopdně
papa -
holky hopdně
holky hodně jsme si pokecaly ale ja uz musím tak papa *14*
ashley is best forever *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: úředstav
jo to si pamatuju taky že jsou!!a dík anet *14* *4* ale tak vy ste vsechny super ale chtěla bych aby jsem prisel nekdo nový je to tu porad to samí chci poznat nový lidi na to icq ty holky jsem rikala ta se sem prihlasi a jedna jse sem prihlasila jeneže ji nemuzui najit *14* *4* -
Re: Re: Re: úředstav
*3* -
Re: Re: úředstav
to jo já si pamatuju že když sem kvám poprvé přišla tak marky ty už sji tubyla a já se vás zeptala jestli tu mužu být taky a že sem velká fans ashley!a vy ste řekli že jo že tu sou všichni vítání! -
Re: Re: úředstav
njn.jsi superr kámojda -
Re: Re: Re: Re: p=amatujes??
*15* *15*