Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

Re: Re: úředstav

jono *9*
  • simca2

Re: úředstav

když jsem tu poprvé prisla u ash byla jenom anulka, blonde, terysek myslím že jeste nekdo ale uz si to presne nepamatuju a ted najednou jse t zase vymenilo ty tri tu nechdí myslím na diskuze jinak tady nekdy jsou prihlaseny§!§a ted jsou tady nove ty ,ja, medoussek,jesinka666,omajda,anet,ka mickar,mishell, atk dal....mam na icq dve holky ktere maj 15 a maj radi ash *14* *14*
  • anisek285

Re: úředstav

škoda
  • simca2

úředstav

představ si že mám 8364 komentíku to je hodne dooooooodst hodně ještě predtím velké prazky jsme měli 400 a ted najednou.......jsme dobré holky akorát mě mrzí že už tu moc nechodí terýsek anulka taky už nechodí na diskuze *9* *14*
  • nicky0012

Re: Re: Re: p=amatujes??

jj já už nevedela co mám psááát!!!
  • Re: Re: Re: Re: Re: ahoj lidi

njn dííííííkkkkkkkk.ash vůbec nebyla nahá kajush si vymýšlí
  • Re: Re: Re: Re: Re: ahoj lidi

njn dííííííkkkkkkkk.
  • simca2

Re: Re: Re: Re: Re: mysls

já má m taky zarámovaný plagat ale jenom ten jak lezi na te zlaté pohovce uplně mě to stačí *15* *14*
  • nicky0012

Re: Re: Re: Re: Re: ahoj lidi

na lidé sem v kontaktu s onikou ae z toho nejsem mo načená....ae na skype s bendigem ...-toho miluju!!a holky není gay psal mi zo má totiž holky...s kterou si tedka volá!!! *14* *14* áá já ho taky miluju!
  • simca2

Re: Re: p=amatujes??

sak jo ja jsem se musel asmát jak na konci že takove: ha udělala jsem sama stránku jsem první nejlepsi!! *15*
  • nicky0012

to já ne já sem si je vylepila na nástenku!!!jedno mám na skříni(na násence) a druhý v učení-1-,miley 2-áshley
  • simca2

taky se mas *1*
  • simca2

Re: mysls

jsi tu anet???
  • nicky0012

Re: p=amatujes??

jj pamatuju!! *4* nojono já prostě chtela aby šla ash nahoru! *14* *14* pro ash udělám všechno!
  • Re: Re: Re: Re: ahoj lidi

já si píšu s martinem chodúrem,monikou bagárovou a janem bendikem. na lidé.cz *5* ash je superrrrrrrrrrrrr zpěvačka
  • nicky0012

jj je já už ji umím na zpamet!
  • simca2

*15* *15* mas pravdu o vanesse tam písou jenom tohle a mam nebo spis mela jsem podpis ash jedno s cdecka headstrong a druhé z brva obě jsem stratila *15*
  • simca2

p=amatujes??

nicky pamatujes jak si udělala sama stránku tady na dikszi ja jsem ti tleskala *15*
  • nicky0012

Re: Re: Re: Re: mysls

jo konvičková vypadnout nemela...a všimla sem si toho nojono ashley e lepší a píše se o ní v dobrým ..ae o vaness píšu bud nic a nebo jen to špatný.. *15* *15* nojo ashley je prostě daleko lepší..(a je tam i víve plagátu)-já mám znemeského brava podpis ashley i hannah sice není pravej ae je okopčenej ae mě to neva hraju si že je pravej! *15*
  • Re: Re: Re: Re: ahoj lidi

ji to jo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit