-
Re: Re: ty
ty tapety se objevi urco vsechny!!!! *4* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: a ashley
jeeeeeeee to je dobre ale ja tam svoji fotku davat nebudu to by tam asi omdleli!!!! *1* *15* -
Re: ty
jj a ted přidám ještě 3 snad se objeví! -
Re: Re: Re: Re: a ashley
mužeš tam taky poslat sbvoji fotky nic to nestojí!!!akorát 1 sms na www.astrosat.cz/ulice koukni se tam jo...a nebo at víš o co jde! -
Re: Re: ashley
ale ne *13* to neni proto ze jsou kamaradi jako ze ze se pohadali to ne ale ze nemaji takovy vztah
ze nejsou zamilovany parecek od zacatku jenom ze spolu chodi *14* *14* -
ty
ty tolik pridavas tapet??? -
Re: ashley
třeba se se scootem pohádali a tak ash šla za zacem a potom se se scootem zase usmířily a ash řekla že jsou víc jak kamarádi.> *4* nebo to bylo jinak já newm jen zapojiju svoji fantazii! -
Re: Re: Re: a ashley
ty vogo!!! *14* *14* *14* -
ashley
doopravdy treba si zac chtel fakt odpocinout on ji totiz objal a dal pusu no ale ash rikala ze se scottem nejsou uplny parecek uplne zamilovany ale ze jsou takovy kamaradi velci kamaradi a ze to mozna preroste v neco vic!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: a ashley
ale díky jo ae víš kam sem se přihlásial do soutěže zarajte si v ulici jestli máš domatvmagazín tak tam to je tam pošleš fotky porota vybere 12 finalistu a potom posíl mu hlasy a 6 kteří budou mít nejvíce hlasu budou hráztv ulici tak snad mě vyberou!! -
Re: Re: a ashley
ale jo!!!vyhrala *4* *3* musis si verit -
Re: a ashley
ne to ne já bych nevyhrála!! -
a ashley
skoda ze jsi nejela na ten konkurs hannah montana:-D urcite bys vyhrala!!!syndynka rikala ze zppivas jak miley a ashley dohromady takze to by jsi urco vyhrala!!!! *14* *4* *14* -
Re: Re: ale
jo superrrrrrr reknes mi tu stranku??pls -
Re: ale
jj to je škoda.....helůe já na jednom blogu myslím je to ruský blog a tam sou skvělí tapet ashkey,zase,vanessy a tak tak já stahuju ty hezký ashley a dávám je sem...ty tapety co sem nedávno přidala sou odtamtut....soudocela hezký! -
ted
ted je zac and cody *14* -
Re: Re: Re: ..
jo jsou nej *14* *14* -
ale
ale je skoda ze nebyly fotky z hallowenu *9* *4* -
holky!!
holky ??? dali jsme 8303 kometíku jsme supr!!! *14* -
Re: Re: ..
jj je to tak krásnýýýýý.....jim to zááávidím!