Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • barynka

haloo

je tady magda ???, *7*
  • simca2

ale

ale jak byla na té akci tam byla moc krááááásnáá ty kratasky a ta bundička *14* *14* *14*
  • simca2

Re: Re: wow

to že vanessa nema peníze to nevís mozna jo mozna ne !!! ale vím na stpro že ash zadny makeup NEPOTŘEBUJE!!!!!!!!!!
    Ashley je krásná od přírody!! *14* *14*
  • omajda

Re: Re: wow

jeeeeeeeeeeejda, prominte *15* *1*
  • omajda

Re: wow

ona je nej *14* a nepotrebuje make-up a tak........nekdo rika ze na to nema,ma na to,ale ,,Ona to nepotřebuje" ma svoji kapelu i jako kdyby kampan proste vsechno,ale vanessa nema kapelu nema nic a podia na vystoupeni ma hnusne spis ona nema na nic a hlavne ze si dela manikuru
    kupuje si nove saty *15* a presto nema nic *15* *13* *1* ha *1*
  • omajda

Re: wow

ona je nej *14* a nepotrebuje make-up a tak........nekdo rika ze na to nema,ma na to,ale ,,Ona to nepotřebuje" ma svoji kapelu i jako kdyby kampan proste vsechno,ale vanessa nema kapelu nema nic a podia na vystoupeni ma hnusne spis ona nema na nic a hlavne ze si dela manikuru
    kupuje si nove saty *15* a presto nema nic *15* *13* *1* ha *1*
  • simca2

wow

wow objevily se paparazi kde je ash bez mikeupu je krásná šak ot je jasný *14* *15*
  • omajda

Re: j

papa *4*
  • simca2

jojo

jojo papa
  • omajda

Re: Re: Re: Re: jj

no já si myslím že si jen tak sli dát obed ale je divne ze tak najednou když tak půl roku spolu nikde nebyli!
  • syndynka

j

hele hoolky já už musím zítra můžem zase pokecat ju ??tak ppppppppppppppáááááááááá
  • omajda

akorat

akorát mpohla zvolit jinou barvu rtěnky to bych jí vytkla jinak supeeer jako vzdycky
    napsala jsem to jeste jednou abysis toho vsimla *15*
  • omajda

Re: jj

akorát mpohla zvolit jinou barvu rtěnky to bych jí vytkla jinak supeeer *14* *14* *14* jako vzdycky *4*
  • simca2

Re: Re: Re: jj

jo treba jo!!! *1* *15*
  • syndynka

Re: Re: jj

no jo hele ash tam šla se zacem asi pro to že vann nemohla a scott třeba nechtěl tak šli spolu je to sice blbost ae já si to myslím *7*
  • simca2

Re: jj

vis co my vrta hlavou proc ashley sla s tim zacem???taaaaaaaak nahle treba zacovi leze na nervi vanessa a proste si od ni odpocinul *1* ale neeeeeeeeee no ash je spokojena se scottem a jim tto nejvic slusi *14*
  • simca2

Re: no

jo no!!!a promin *9*
  • omajda

Re: no

ty fotečky jsou krásné moc ji to slušelo *14* *14* hrozně jse mi líbily její kratasky *14*
  • syndynka

jj

jj viděla mooc ji to zase sluší
  • omajda

no

no už budou končit a vidělas ty fotky ash z akce? *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit