-
Re: Re: Re: !!!
jo souhlasim promin ja jsem to nechtela *9* -
Re: Re: !!!
vy ste zase udělaly mír s van fan??to snad ne no mě to je jedno ae proč furt dělat míry oni nesnáší ashley(pizdalku) a my vanessy (lochnessku) tak proč dělat zbytečný míry který ani jedni nedodržíme pak e akorát mezi sebou hádáte!nejsem na straně ani tady ani tam prostě to co tady probíhá jak tobě marky furt nadávají a ty asi jim my přijde uhozený!!!promin....at si nadávaj na asley jak chtejí my budeme nadávat na vanessu no a co!máme jiný názory a nás nemusí zajímat co píšu no van dizkuze a je zase tady ..mužeme se navštevovat mužeme psát strašný příspěvky(kajuska i já je stejně smažeme tak co)..a co jde....žádný mír prostě nebude a basta!!my nesnášíme je onii nás...já osobně mám ráda obě ae ashley daleko víc! *4* *10* tak už toho nechte ajk fans van tak ash jasný??!!! -
Re: !!!
jo no ja uz zadny mir uz neudelam a promin pozde odepsala ale jen to ze je to moje vina -
!!!
hele promiň, ale já s mirem nesouhlasim. Vanessu nesnáčím, tak newím proč bych měla mit s nima mir, když jsou to krávy. promiň, ale neodepisuj jim -
omajfda
omajda my rikala že se prihlasi taky to je supr že?? a nevis co je s jesinkou??a uz jsem ti na to odpovedela dole jj? *4* -
Re: Re: Re: nazdaaaaaaaaaa
porad my prosím *9* ja newm co mám dělat vsechny problémy ohledně ash nebo van pisou mě a já už nemůžu *9* proc mě nenechji na pokojji???? *8* -
Re: Re: nazdaaaaaaaaaa
no ze ja sem udelala mir s van fan no a ja sem vam to nerekla prominte ja vim ze jste mir nechtely no a ted si mysli ze jsme ten mir porusily a pisou mi kraviny no hruuuuuuuuuuuza *10* -
Re: Re: co
jjooj ja taky -
Re: Re: ???
no ze ja sem udelala mir s van fan no a ja sem vam to nerekla prominte ja vim ze jste mir nechtely no a ted si mysli ze jsme ten mir porusily a pisou mi kraviny no hruuuuuuuuuuuza *8* *1* *15* -
Re: co
okey. du si zapnout icko ju? -
Re: nazdaaaaaaaaaa
jakpak se máš? a co jsi mi potřebovala říct? -
co
co napravime to co jsme si rekli ja mam jednu bezvadnou fotku kde nas uvidis obe dve *14* (ja se nerada fotim *15* *1* ) -
Re: ahoojky
ja se mam dobre uplne super *14* *3* *1* -
Re: ???
jojoinky *4* *15* *1* -
nazdaaaaaaaaaa
nazdaaaaaaaaaaaaar *4* *1* *15* -
???
Ahoj Marketko, jsi tu? -
ahoojky
čaw všichni, jakpak se dneska máte? já uplně suprově. dnesak sme s kamojdou dělali hovadiny a divali se na HANNAH monatna the movie. prostě uplně nejky film. ASHLEY AND MILEY ARE BEST FOREVER -
Re: Re: holky?????????
ne neboj to bych byla padlá na hlavu *15*
ashley je nejlepší!!! a na tom jse nic nezmění *14* *14* -
Re: holky?????????
jo tak to je super už sem se lekla že si změnila názor! -
holky?????????
holky??????????teeeeeeeed pozor vyhlasuji ze timhle komentem ktery sem vam napsala mame............................... ......8000 komentaru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* super!!!!!!!!jsme nej!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14*