Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

hlky

holky svama me se taaaaaaak strasne dobre povida!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *14*
  • simca2

Ashley is

ashley je nej *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: jo

jo piochopila *15*
  • Re: ..

no my jsme si zacali s medosskem povídat a ash a nesse klidn se podívej a tak no a je to urazilo tak zacali naqdavt ash!ada nevedela ze mame mir a my jsme si tak pekne povídali že jsem to nechala a zase si vymysleli že opakujem pod přezdívkou sluníčko a oni si asi neuvědomily že taky opakovali uz nekolikrat!!! *10* a promin mamka me vyhodla z pocaku *9* papa *14*
    ashley is best forever!!!!!!! *14* *14*
  • nicky0012

Re: Re: Re: Re: jo

OMG.. chtela jsem napsat ŽE JE ASHLEY LEPŠÍ doufám žes to pochopila!!!
  • nicky0012

Re: kdy ti bude 14??

30 července!!!!jo a děkuju mě to tešííí když mi někdo odhaduje víc kéž by my víc bylo!!
  • nicky0012

Re: Re: Re: jo

asi jo ona totiž žárlííí!! *15* (že je nessy lepší)a že o ni má zájem i její Zac!! *15* *14* *3*
  • simca2

kdy ti bude 14??

kdy ti bude 14?? jo a jak jsme si ukazovali fotky vypadas tak na 15 let *15*
  • nicky0012

..

marky mi se zase pohádali s nessy fans???mno že nadávají a na ashleynku???!!!
  • nicky0012

Re: Re: Re: ahoj

jj já taky to je super§a 14 mi bude 30 červnce přesně v polovine prázdnin!! *15* *15*
  • simca2

Re: Re: jo

jak se aj objali stejně se dlouhou dobu neviděli asi tomu zabranovala vanessa:-D *15*
  • nicky0012

Re: jo

j to jo!!
  • simca2

Re: Re: ahoj

taky hrozně jsem ráda že si tu muzeme popovídat a zachvíly amme 8000 a kdy ti bude 14let?? *14*
  • simca2

jo

jo tys odpovedela ale jak sla se zacem an ten oběd za tím neco bude!! *4* *7*
  • nicky0012

Re: ahoj

super a co ty??
  • simca2

ahoj

tak jsem tu zase jak je?? *4*
  • nicky0012

..

si tu?jsem tu jen na pár minut tak se nediv že opotom as za chvilku odejdu jo!
  • nicky0012

Re: Re: Re: videla

jj neco v tom bude .. necháme se překvapit!třeba spolu budou hrát nebo zpívat duet a nebo šli na natáčení hsm4 ... nebo já newm ae je to divný..máte pravdu už se nemužu dočkat co z toho bude!
  • nicky0012

Re: Re: rada

jste tu??no nic já už za chvilku stejne budu muset jít tak zatim papa!
  • nicky0012

Re: Re: Re: si

ahoj skvěle!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit