-
hlky
holky svama me se taaaaaaak strasne dobre povida!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *14* -
Ashley is
ashley je nej *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: jo
jo piochopila *15* -
Re: ..
no my jsme si zacali s medosskem povídat a ash a nesse klidn se podívej a tak no a je to urazilo tak zacali naqdavt ash!ada nevedela ze mame mir a my jsme si tak pekne povídali že jsem to nechala a zase si vymysleli že opakujem pod přezdívkou sluníčko a oni si asi neuvědomily že taky opakovali uz nekolikrat!!! *10* a promin mamka me vyhodla z pocaku *9* papa *14*
ashley is best forever!!!!!!! *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: jo
OMG.. chtela jsem napsat ŽE JE ASHLEY LEPŠÍ doufám žes to pochopila!!! -
Re: kdy ti bude 14??
30 července!!!!jo a děkuju mě to tešííí když mi někdo odhaduje víc kéž by my víc bylo!! -
Re: Re: Re: jo
asi jo ona totiž žárlííí!! *15* (že je nessy lepší)a že o ni má zájem i její Zac!! *15* *14* *3* -
kdy ti bude 14??
kdy ti bude 14?? jo a jak jsme si ukazovali fotky vypadas tak na 15 let *15* -
..
marky mi se zase pohádali s nessy fans???mno že nadávají a na ashleynku???!!! -
Re: Re: Re: ahoj
jj já taky to je super§a 14 mi bude 30 červnce přesně v polovine prázdnin!! *15* *15* -
Re: Re: jo
jak se aj objali stejně se dlouhou dobu neviděli asi tomu zabranovala vanessa:-D *15* -
Re: jo
j to jo!! -
Re: Re: ahoj
taky hrozně jsem ráda že si tu muzeme popovídat a zachvíly amme 8000 a kdy ti bude 14let?? *14* -
jo
jo tys odpovedela ale jak sla se zacem an ten oběd za tím neco bude!! *4* *7* -
Re: ahoj
super a co ty?? -
ahoj
tak jsem tu zase jak je?? *4* -
..
si tu?jsem tu jen na pár minut tak se nediv že opotom as za chvilku odejdu jo! -
Re: Re: Re: videla
jj neco v tom bude .. necháme se překvapit!třeba spolu budou hrát nebo zpívat duet a nebo šli na natáčení hsm4 ... nebo já newm ae je to divný..máte pravdu už se nemužu dočkat co z toho bude! -
Re: Re: rada
jste tu??no nic já už za chvilku stejne budu muset jít tak zatim papa! -
Re: Re: Re: si
ahoj skvěle!