-
má
to jo teda Maui je nejroztomilejší a nejkrásnější -
Re: a
no vis jak byli ty fotky zaca a ash??L? *14* -
Re: fakt
prome taky!!!!!! *14* -
a
aha ja jsem myslela že to je její pejsek aha tak aasi MAUI je její taky že se má jak v peřince *4* -
fakt
tojo Ashley je náš poklad je nejlepší na světě a spoň promě *14* -
Re: bílého??
joooooooooooo dík že msi to pripomela !!!:-D a jo rikala cetla jsem to ashley je prostě naše slunííííííčko které s vítí každý den a nezhasne *14* *14* *5* *4* -
bílého??
bílého ty myslíš Blondie??to je ale pejsek jejich rodičů jestli myšlíš tohodle pejska -
jo
to jo máš pravdu že je skvělá nejlepší a dospělá ale sama Ash říkala že i když jí je 24 tak se dospělou pořádně necítí ale je úplně moc skvělá mám jí strašně moc ráda *14* *14* *14* -
Re: pejsek
no spís bílého pejska !toho myslím *4* -
jsme
jsem hrozně ráds že mám ráda ashley!!!!je neeeeeej písničky má neeeeeej, krásně ritmické!!!! oblečení je neeej a navíc nedělala žadné průsery je dospělá a má rozum *14* -
pejsek
jaký druhý pejsek??jo na inetrnetu sice byly fotky toho tmavší pejska ale ještě sem neviděla Ashley jak ho měla usebe -
Re: achjo
jo škoda ale bavily jsme se s Adou no treba ten dopis dostala ale treba ho jeste necetla fakt netuším *9* -
Re: Re: Re: úžasný
jo vybrala ji krásné jméno a ten druhý pejsek jse jmenuje jak?? ani newm -
achjo
škoda že Ashley nepřijede do Česka nebo někdo jinej třeba Jonas Brothers,Miley Cyrus -
Re: Re: úžasný
asi tam byla zima když ash mela čepici a svetr a jeste k tmu MAUI byla zakryta ta jse ma jak v perince *14* -
Re: Re: Re: svetr
jo Maui je strašně moc roztomilá Ashley jí vybrala nádherný jméno Maui -
Re: úžasný
jo jo jo jooooooooo *14* *14* *14* -
úžasný
jj Ashley má moc lkrásnej styl oblečení takový úžasný oblečení nikde neseženeš -
Re: Re: svetr
ta mAUI jak byla zakrytá u ash se má jak v peřínce *4* -
Re: svetr
jo ten je taky supr moc jse mě líbil jak byl na zapnoti u krku a ta modra!! *14* *14* *14*