Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kamickar

to jo teda Maui je nejroztomilejší a nejkrásnější
  • simca2

Re: a

no vis jak byli ty fotky zaca a ash??L? *14*
  • simca2

Re: fakt

prome taky!!!!!! *14*
  • simca2

a

aha ja jsem myslela že to je její pejsek aha tak aasi MAUI je její taky že se má jak v peřince *4*
  • kamickar

fakt

tojo Ashley je náš poklad je nejlepší na světě a spoň promě *14*
  • simca2

Re: bílého??

joooooooooooo dík že msi to pripomela !!!:-D a jo rikala cetla jsem to ashley je prostě naše slunííííííčko které s vítí každý den a nezhasne *14* *14* *5* *4*
  • kamickar

bílého??

bílého ty myslíš Blondie??to je ale pejsek jejich rodičů jestli myšlíš tohodle pejska
  • kamickar

jo

to jo máš pravdu že je skvělá nejlepší a dospělá ale sama Ash říkala že i když jí je 24 tak se dospělou pořádně necítí ale je úplně moc skvělá mám jí strašně moc ráda *14* *14* *14*
  • simca2

Re: pejsek

no spís bílého pejska !toho myslím *4*
  • simca2

jsme

jsem hrozně ráds že mám ráda ashley!!!!je neeeeeej písničky má neeeeeej, krásně ritmické!!!! oblečení je neeej a navíc nedělala žadné průsery je dospělá a má rozum *14*
  • kamickar

pejsek

jaký druhý pejsek??jo na inetrnetu sice byly fotky toho tmavší pejska ale ještě sem neviděla Ashley jak ho měla usebe
  • simca2

Re: achjo

jo škoda ale bavily jsme se s Adou no treba ten dopis dostala ale treba ho jeste necetla fakt netuším *9*
  • simca2

Re: Re: Re: úžasný

jo vybrala ji krásné jméno a ten druhý pejsek jse jmenuje jak?? ani newm
  • kamickar

achjo

škoda že Ashley nepřijede do Česka nebo někdo jinej třeba Jonas Brothers,Miley Cyrus
  • simca2

Re: Re: úžasný

asi tam byla zima když ash mela čepici a svetr a jeste k tmu MAUI byla zakryta ta jse ma jak v perince *14*
  • kamickar

Re: Re: Re: svetr

jo Maui je strašně moc roztomilá Ashley jí vybrala nádherný jméno Maui
  • simca2

Re: úžasný

jo jo jo jooooooooo *14* *14* *14*
  • kamickar

úžasný

jj Ashley má moc lkrásnej styl oblečení takový úžasný oblečení nikde neseženeš
  • simca2

Re: Re: svetr

ta mAUI jak byla zakrytá u ash se má jak v peřínce *4*
  • simca2

Re: svetr

jo ten je taky supr moc jse mě líbil jak byl na zapnoti u krku a ta modra!! *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit