-
svetr
mě se strašně líbí ten modrej svetr -
Re: Re: jj
ted jak je novinka že sla s maminkou nakupovat ta cepice je *14* *14* *14* *14* -
Re: jj
jo tu cepici chci mít *14* *14* *14* -
Re: AHOJ
si tu ? *4* -
jj
jo já je vyděla sou úžasný -
AHOJ
ahoj jak se máte viděli jste ty fotky ze včerejška????? *4* -
Re: Re: Re: MTMR
jsou!!!!!!! *14* *14* *14* -
Re: Re: MTMR
Nápodobně. *4* Miley a Ashley jsou nejlepší. *14* *14* -
Re: MTMR
ahoj haoj ahoj ahoooooooooooooooj *14*
ashley a miley are best !!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Szupr super super
hm ani ne no vlastne j j az na to že se oblekas stejne už s tím chci zkoncit na stopro!!!! ale tak rok nebo víc to potrvá *4* -
MTMR
promiň strašně ráda bvych si tady ještě psala ale už zase pujdu protože si chci ještě nachystat věci tak páá..zejtra tady určitě budu....... tak páá AASHLEY A MILEY ARE BEST FOREEVER -
Re: Re: Re: Re: Re: UŽ
wow ty se mas!! *14* -
Re: Re: Re: Re: Szupr super super
vááááážně? tak to musí bejt super být dvojče.-D -
Re: Re: Re: Szupr super super
zitra to napravíme ale trefí te slak po druhe protože my jsme dvojčata *15* -
už
už jsme vse vycerpali o cem by jsme mluvily ted me nic nensapadsa a tobe?? -
Re: Re: Szupr super super
:-D:-D no to by byl mazeec a my sme si vlastně ještě ani neposlali fotku, zejtra to musime napravit. dnesk už ne, protože zachvilku jdu -
Re: Re: Re: Re: UŽ
jj....normoš já jsem šťastná jak blecha už mám doma DVD Hannah MONATNA THE MOVIE česky. je to naprosto perfektní. já už to sice viděla v kině, ale dnesak sme si skámojdou která taky miluju ash a mikley udělali popkorn zapli sme si přenosné divko a lehli si do postele a čuuměli na HANNUH MONTANU to bylo supeeeeeeeer -
Re: Szupr super super
jo ted jsem to chtelůa rict !!!!!!! me aj nekdy napada jsi vzit na sebe telefon ale asi ne protože by nás trefil šlak kdyb jsme si zavolali a ted trebe hlas a tak *1* -
Re: Re: Re: UŽ
jo ashley a miley se tak krásně usmívají!! *14* -
Szupr super super
dneska jsem zase nappsali spoustu komentářůů,. je to super, že sin tady můžeme tak skvěle pokecat