-
skoda
jo nomoc jsem se tesila jestli odepise aj jsem si planovala jak vymyslím ten koncert abych na nej dostala lístky *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: lae
jo!!! a pormin chtela jsem si to vyridit já!!! *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: lae
jo no az zitra prlím na to *4* -
Re: Re: Re: Re: lae
jj ví vo tom pr ale do všeho se montuje.. není normálni -
Re: Re: Re: lae
a komu bych jako měla odpovídat, tady někdo byl:-D *15* *15* -
ty vole ve třídě ta blbe tak se neplet do toho o cemvís prd!!!!!!!!!!!!!! *10* -
Re: Re: Re: Re: lae
ale nemusíšš, dáš je tam až zítra.vždyť je to jedno -
Re: Re: lae
neodpovídej !!!!!!!!!!!!! -
:-D:-D:-D škoda že se zatím nic neděje...strašně sem se těšila že ashley odepíše -
ach joo *9* no musím je tam dát -
Za 1.TĚŽKO ses ptala celý školy kdo se jim líbí vole *15* *15* za 2. BANDSLAM eště nebyl ani v kinech takže pomlč!! *15* *15* -
jj..já jsem je dala na blog rychle.... -
*1* *15* no ve skole nasi kamosky jak sme sbírali ty podpisy no tak ona me donesla 24 podpisu *15* -
Re: lae
objevily se dve videa z dakoty musím je pridat ale az nekdy pozdejc dnes jsem nemela vůbec cas ja to nestíhám nejradsi bych nekoho požádala at nám s tím pomoze my se segrou to nevladame *9* -
Re: lae
jj,... abych pravdu řekla. u nás ve škole všichni nesnáší Vanessu Hudgens a mají rádi Miley Cyrus a Ashley tisdale:-)ú protože oni jsou nejlepší a taky proto že mají nejlepší písničky a to de poznat. VAnessyny pisničky se nedaji poslouchat a navic obě její alba byla absolutní propadáky, ostatně stejně jako film BANDSLAM - pslai to v BRAVU -
Re: Re: Re: :-):-)
ale byla bych tak ráda:-D *14* -
Re: Re: jessinku
:-D to zvlááááádneš -
lae
vis ceho se nedokážu nabažit ja ash zpívala na živo pisen Crank It up to je tak ¨neeeeeeeej ja mám Tří kámosky ktre ji zboznujou a vanessynu nesnasí *15* -
Re: Re: :-):-)
ale třeba jom, třeba to pujde do kin -
Re: Re: :-):-)
jo to je v pohodě:-)