-
:-)
marketko jsi tuu?? -
ahoj
aho jsi tu??? jak se mas??? *4* -
Re: blee
já ju mám ráda a ten tvuj trapnej koment to nezmění!!takže bye bye -
Re: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
seš strašně hodnáá -
blee
bože kto môže mať rad tu kravuuuuuuu ashleynuuu *8* vy ste asi padnute na hlavu....mali by ste sa isť liečiť *16* -
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ahoj holky prisli sme vam pomoct nejaka holka nam psala ze vas tu otravujou *16* fans vanessy *13* -
Re: ............
omg tak tady vidíme nejvěčí trapárnu na světě!TEBE! -
............
a nadávejte si JAK chcete. My jsem si sholkama udlali pravidla pravých fanouškůů... hups že?? -
:-D
Já newím, ale ty si asi myslíš žes napsala uplně nejlepší komentář na světě, ale kdyby ses nad tím zamyslela, tak bys zjistila, že ztebe opět vylezla největší blbost na světě....proč bysme proboha nemohli ASHLEY říkat sluníčko hm?? proč?? vyste ten název snad vymysleli? já myslela že sluníčko je zdrobnělina od slova slunce a tak si ymslim že bvy zte krávy zloddějský, který to od někoho použili. tak proč bysme to nemohli použít my?? hm,,?? A my navíc narozdíl od vás máme pravdu protože naše Ashleyinka je vážně největší sluníčko na světě.. -
Re: :-):-P
njn tak si buďte kurvy a dokonce i zlodějský a bez mozku no *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: :!
ou,... je krásé jak hnsuně o sobě mluvíte, tady těma komentářama dokazujete co jste vlastně zač, takže,.......... kdo to říka toho se to týýká...není to tak snad:-D *3* *15* *15* -
:-):-P
Tak milé dámy "od vedle" já si myslím, že si můžeme psát co chceme. vaše trapné názory a komentáře mě opravdu nezajímajíí. takže papa užijte si krásně svůj pos*anej živoooooooooot .. a něco vám řeknu: ASHLEY JE NAŠE SLUNÍČKO a ashley is best forever..takže bye bye -
SELAWARD
Soutež už je v plném proudu:):) Ted stačí jenom hlasovat pro svého oblíbenou star!!! Tak HLASUJ!!!
na www.selenagomezweb.blog.cz -
Re: :!
jj presneeeeeeeeee...
fagan i *16* *16* -
:!
TRAPKYYYYYYYYYY
PIZDALA:Njevetší kurva na světě,vesmíru a všudeeeeeee!!
VY: to samíííííííííííííííí a jestli nepřestanete používat sluníčko(což sme vymyslely MY!!) tak se těšte vy kurvy! -
Re: Re: Re: čawtéé
a mě pišou na profil, že su pi.. atd ale já se z nich nepose*u oni jsou mě uplně někde.. -
Re: ASHLEY
zazpívala to překráásně.. jak jinak taky že:-D -
Re: Ahoojky
Ahojky Kiki jak je? -
Ahoojky
Ahooojky jsi tu Ady ? -
ASHLEY
ASHLEY JE MŮJ VZOR!! VIDĚLA JSEM VIDEA S JIZNI DAKOTY ZPÍVALA WHAT IF JEDINÉ CO MŮŽŮ ŘÍCT KRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSA!!! !!! *14* *14* *14* *14* *14* TAK KRÁSNĚ ZPÍVÁ!!! *14*