Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

Re: Re: čawtéé

FANOUŠCI VAN ZASE COSI KECAJÍ MY JÍ NEŘIKÁME ASHLEYNKA PUSINA NEBO CO!!!! A NAVÍC NENÍ RŮŽOVÁ JSOU TAK TRAONÝ MNOHEM LEPSI NEZ SE VYFOTIT NAHÉ FOTKY A NA PLASTCE BYLA KVŮLI ZDARVOTNÍM PROBLÉMŮM UŽ JSOU TRAPNÝ!!!! *10*
  • Re: čawtéé

já jo je to krása!!!! v jednu chvíly jsem si mydlela že spolu chodí což asi ne!!!protože ona má scotta a ten je neeeeeeeeeeeeeej!!!! a love MASHLEY *14* *14* *14*
  • medousssek

Re: čawtéé

a Ashleyinka má překrásnej fialovo-růžovej pramínek ve vlasech. uplně ty fotky žeru:-D
  • medousssek

čawtéé

ahojky všichni, viděli ste ty překrásné fotky ZACA A ASHLEY, jak si zašli an oběd? já jsem normálně jenom koukala. strašně jim to spolu sluší. hodili by se k sobě a to mooooooooooooooooooooooc! Vážně skvělé
  • jessinka666

Re: appapap

Jasně ty taky !
  • jessinka666

Dobrou

Dobrou noc Mashley!!I love you Mashley!!
  • medousssek

appapap

no nic já už jdu do hajáán... tak se hezky vyspinkej a nenech se vyprovokovat těma ...ehm ehm..:-D jsou to nemožné idiotky.. tak hezký sny o všech co máš ráda(takže i o mě:-D) tak páááááá ASHLEY AND MILEY ARE BEst FOREVER
  • medousssek

Re: Music

i love you MASHLEY♥
  • jessinka666

Music

Jo to by bylo to by bylo super!!To by bylo uplně na jiné koleji než někdo !Ale jako prostě oni dvě jsou pro mně nej jako !! I love you Mashley!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • medousssek

Re: Re: Kiki

hele to je super, že se to CD Guilty Pleasure hlavně s pisničkou its alright its ok dostalo hodně vysoko:-)
  • medousssek

Re: Jo to jo

jj to máš velkou pravdu.. to by bylo super kdyby spolu natočili film nebo nazpívali pisničku že?
  • jessinka666

Jo to jo

Jo to jo Miley a ASHLEY proste Mashley jsou ti nejvíc best lidičky!!
  • medousssek

Re: :-)

Miley a ashley jsou nej celebrity na světě. Oni toho nejvíc dokázali - dokázali to, že jim sláva nestoupla do hlavy........ prostě jsou best
  • medousssek

:-)

jj Ashley je nejky, je to naše sluničko.. a nikdo na ni nemá ikdyž si ostatní myslí že na ni někdo má tak nemáá... maximálně jeden človíček by mohl být kdo by na ni měl a to je Miley Cyrus jinak nikdooo
  • jessinka666

Re: Kiki

Ahojky Ady Ashey is best ať si řiká kdo chce Ashley is best ,Ashley is best joo *14* *14* *14* *14*
  • medousssek

:-):-)

Honem Kikoušku něco napiš já už du zachvilku hajááát:-D
  • medousssek

Re: Re: Kiki

haloooooooooooooooooooooooooooooooo o
  • medousssek

Re: Kiki

jak se mááš?
  • medousssek

Kiki

si tady kiki?