-
Re: Re: čawtéé
FANOUŠCI VAN ZASE COSI KECAJÍ MY JÍ NEŘIKÁME ASHLEYNKA PUSINA NEBO CO!!!! A NAVÍC NENÍ RŮŽOVÁ JSOU TAK TRAONÝ MNOHEM LEPSI NEZ SE VYFOTIT NAHÉ FOTKY A NA PLASTCE BYLA KVŮLI ZDARVOTNÍM PROBLÉMŮM UŽ JSOU TRAPNÝ!!!! *10* -
Re: čawtéé
já jo je to krása!!!! v jednu chvíly jsem si mydlela že spolu chodí což asi ne!!!protože ona má scotta a ten je neeeeeeeeeeeeeej!!!! a love MASHLEY *14* *14* *14* -
Re: čawtéé
a Ashleyinka má překrásnej fialovo-růžovej pramínek ve vlasech. uplně ty fotky žeru:-D -
čawtéé
ahojky všichni, viděli ste ty překrásné fotky ZACA A ASHLEY, jak si zašli an oběd? já jsem normálně jenom koukala. strašně jim to spolu sluší. hodili by se k sobě a to mooooooooooooooooooooooc! Vážně skvělé -
Re: appapap
Jasně ty taky ! -
Dobrou
Dobrou noc Mashley!!I love you Mashley!! -
appapap
no nic já už jdu do hajáán... tak se hezky vyspinkej a nenech se vyprovokovat těma ...ehm ehm..:-D jsou to nemožné idiotky.. tak hezký sny o všech co máš ráda(takže i o mě:-D) tak páááááá ASHLEY AND MILEY ARE BEst FOREVER -
Re: Music
i love you MASHLEY♥ -
Music
Jo to by bylo to by bylo super!!To by bylo uplně na jiné koleji než někdo !Ale jako prostě oni dvě jsou pro mně nej jako !! I love you Mashley!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Kiki
hele to je super, že se to CD Guilty Pleasure hlavně s pisničkou its alright its ok dostalo hodně vysoko:-) -
Re: Jo to jo
jj to máš velkou pravdu.. to by bylo super kdyby spolu natočili film nebo nazpívali pisničku že? -
Jo to jo
Jo to jo Miley a ASHLEY proste Mashley jsou ti nejvíc best lidičky!! -
Re: :-)
Miley a ashley jsou nej celebrity na světě. Oni toho nejvíc dokázali - dokázali to, že jim sláva nestoupla do hlavy........ prostě jsou best -
:-)
jj Ashley je nejky, je to naše sluničko.. a nikdo na ni nemá ikdyž si ostatní myslí že na ni někdo má tak nemáá... maximálně jeden človíček by mohl být kdo by na ni měl a to je Miley Cyrus jinak nikdooo -
Re: Kiki
Ahojky Ady Ashey is best ať si řiká kdo chce Ashley is best ,Ashley is best joo *14* *14* *14* *14* -
:-):-)
Honem Kikoušku něco napiš já už du zachvilku hajááát:-D -
Re: Re: Kiki
haloooooooooooooooooooooooooooooooo o -
Re: Kiki
jak se mááš? -
Kiki
si tady kiki? -
Re: Re: ...
ASHLEY IS BEST FOREVER