-
Re: Re: Re: Re: Re: ??
jj prooostě uplně užasná v každym dile..... -
Re: Re: Re: akorat
njn... to by sis ale mohla řict: škoda že nebyldim v LA a nejsem sousedka Ashley:-D -
Re: :-D
jinak tohle.. budete tady zase zejtra? budeme si zase psáát. dnesak to bylo supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee er -
Re: ...
njn...co naděláš ale neřeš to .. VAnessa na Ashley nemá aji kdyby ju předběhla... -
Re: dyztak napis
jj určitě si zase někdy písneme:-)třeba hned zejtra:-) -
Re: Re: Pápáá:-)
jj pokecali jsme si uplně nejlííp -
:-D
NJN u Vanessyny jim zase přetekly nervy z toho co mi tady píšeme:-d to se nám stát ale nemůže prootože mi nejsme vynervovaný blky:-D Takže žádnej vztek.. Vanessa je kráva, její fanoušci taky, ale nic sem neřekla, protože sou ěm prakticky uplně někde. takže ASHLEY IS BEST FOREVER- to je pro vás nessynky pusinky abyste věděli že je ash vážně best -
...
Ashley a Vanessa jsou zas vedle sebe *16* ! -
dyztak napis
diztak napis markte nebo me ale spis markéte ja jdu totiž dělat dess na blog ale tento tam chvíly bude:-D *14*
ashley is best forever!!!!! *14* *14* *14* *14* -
Re: Pápáá:-)
ahoj hezky jsme si pokecaly papa *4* -
Re: Re: Re: Re: ??
je tam nejhezci a ve 2 *14* -
Pápáá:-)
holky promiňte ale ján už musím, mamka potřebuje jít na PC a já se jdu ješět učit, tak se mějte kráásně a zitra tady určo budu, možná ještě dneska. tak páá)
ASHLEY IS BEST FOREVER -
Re: Re: akorat
no ale v nemecku byla nekolikrat !!!!! skoda ze nebydlím tam *9* *4* -
Re: Re: Re: ??
jj ... HSM3 je ze všech dílu nej.. a taky proto, že je tam Ashley ze všech nejhezčíí, ale to samozřejmě i v ostatních dílech ale v té 3 uplně -
Re: Re: Re: ??
jo to je super nebo jak ten bojovník nebo sportovec rikal : co se stane ted?? a nejdnou shasla elektrina *15* ro je nej *14* -
Re: Re: ??
hannah montana the movie je neeeeeeeeej a s dílu HSM se mi nejvíc líbí 3 protože ash tam není tak zlá a na konci je to nej jhak se tam dohadovali *1* *14* -
Re: Re: ??
jj to je staršná sranda zac a cody.-.:-D já su vždycky uplně mrtvá:-d třeba po hodině mluvení o vodě jsem musela jít čůrat-jak to řiká Ash.. ale HM je taky supeer -
Re: akorat
to newím, ale určitě by se objevili informacem, ale já pochybuju, že ash přijede do čr ale byla bych staršně moc ráda -
Re: ??
ja asi jj vzdycky byli jen plagaty HSM ted jsou konecne jenom ashley a hannah montana je taky supr akorat se mi zaciná víc líbit zac and cody ten nej seriál!!!!!!!! *14* *14* -
Re: ??
já newím, ale podle mě HANNAH MONTANA THE MOVIE je lepší než všechny díly High school Musicalu. mě se to prostě strašně moc líbilo, jako HSM taky ale HM THe movie stokrát víc... taky už to mám doma na divku takže supeeer